Olu bardzo dziękuje
Agnieszko dziękuje. Teraz musisz czytać i sobie wizualizować. Przed bukszpanami na pierwszym planie (od strony trawnika) dojdą fioletowe żurawki, po lewej również przy kostce pomarańczowe. Za niskim żywopłocikiem z bukszpanu będzie trzmielina pienna i dywanik, również z trzmieliny. Między stożki i kule dojdzie jeszcze Carex Evergold iii jeszcze

przed żywopłocik z bukszpanu Frosted Curls.
Na rabacie w tle dojdzie obwódka z kolorowych żurawek, między kulki hakone All Gold lub Aureola, i troszke przerobie skalniak, reszta dojdzie w praniu
Tereso dziękuje, kolorów to u mnie nie brakuje i brakować nie będzie. Troszke postaram się usokoić, ale kontrasty zostaną

Ten dzień musze sobie zapisać w kalendarzu, jesteś pierwszą osobą, która pochwaliła mój trawnik, a uwierz mi nie zasługuje na żadne pochwały. Staram się poprostu unikać niekorzystnych miejsc i ujęć

Rzeczywiśtość pozostanie tylko dla tych, którzy będę kiedyś chcieli przy okazji zobaczyć na żywo. No chyba, że wcześniej uda mi się doprowadzić trawnik do ideału
Kasiu no już tak nie przesadzaj

może pozostańmy na etapie przemiany z żeliwa na stal nierdzewną, a złota, srebra, platyne, diamenty niech zostaną dla najlepszych

Bardzo miło czyta się tak pochlebne słowa... dziękuje.
Myśle, że lepsi nauczyciele się znajdą, ale zapraszam