Aniu ten w niebieskiej czapeczce to Bruno mój siostrzeniec 7 maja będzie miał dwa miesiące a ten w zajączkowej czapeczce to Franuś mój wnuk i 26 kwietnia będzie miał 3 miesiące ...
Myślę Marzenko, że można zdecydować się na taką opcję. Na m² trawnika do piaskowania potrzeba około 0,6 kg zeolitu. 15 kg zeolitu kosztuje 20-30 zł i wystarcza na około 25 m2 powierzchni. Tak było podane w programie TVN. Można go było też dodawać do podłoża podczas zakładania trawnika, znacznie poprawiłoby to przepuszczalność i gleba by nie byłą zbita, ale już po ptakach, więc próbuj z piaskowaniem.
Ja z psiakiem na spacerze wpadłam do żabki po lighty fajki, bo chciało się zapalić i widziałam jak kobieta kupowała ziemniaki, a było już po porze obiadowej po południu troszeczkę pokropiło dla przyzwoitości z nieba ale leciutko
Madżen widzisz Ulfa tam gdzie ja ? ... jestem pewna, ze tak ... grab zostaje ... czegoś się trzeba trzymać grab trzyma się twego poparcia ... ja nie wiem jak go formować ... wujek google musi mnie wyedukować z wnętrzami siadło na mieliźnie ...