Kindziu, teraz Ci nie powiem, gdzie było ale było. Z barbulą klandońską. I u Vivy było. I wejdź do Tomka (ogród u Tomka i Kasi w Radkowie). I Ania - Mała Mi też podpowie.
Kasiu – no to już wszystko jasne…fajnie, że masz te buksiki
W wolnej chwili (najbliższa wolna chwila...prawdopodobnie w weekend gdzieś koło godziny 2 w nocy....) przebiegnę się po twoim ogrodzie i poszukam kulek bukszpanowych.
Pozdrawiam bardzo cieplutko.
Nie będziesz buczeć bo Twoje buki młode i trzeba dać im czas... Moje nowe róże też jeszcze łyse są. Trzy puszczają i widzę, że będzie ok - a nad jedną to chodzę i chodzę i paczam i paczam i mam nadzieję, że jednak też da radę... daję im czas... Ty swoim buczkom też daj Ale oczywiście zamelduję jak mój śpioch się obudzi
Cieszę się na sobotę Gosia też do nas dołącza?
Cześć witam Cię po świętach i za życzenia dziękuję, proso jest piękne, ale nie wygląda jak stipa, jak sipa może wyglądać podobnie tylko Carex Frosted Curls w kolorze jasno zielonym, wysiałam stipę do kuwet, ale mi się nie udała, będę dalej próbować, natomiast stipa wysiała mi się na bylinówce i znalazłam ją po zimie, aż sztuk 2 , ale to też jest sztuką, żeby jej nie wyplewić, jednak szybko się uczymy z pomocą ogrodowiska, żeby ją odszukać i z tym plewieniem poczekać
I wszystko mi znowu zburzyliście...a już byłam do prosa przekonana...buchanani powiadasz...mam 3 takie brązowe trawki w ogrodzie i nie wiem co to...muszę Cię poprosić o identyfikację...może z tych bym sobie sadzonki zrobiła? Jeżeli to buchanani...
Trochę mnie niepokoją te buczki...bo nic kompletnie się z nimi nie dzieje...ale czekam grzecznie, co mam zrobić
Róże podlej Asahi, powinno pomóc Aniu.
Ja też się cieszę Nie wiem jak z Gosią, ma pomyśleć.
Wygooglałam sobie tą Bestwinkę...to wygląda na wielką szkółkę!!!