Śliczny aniołekMój program pewnie dopiero w nadchodzącym roku wyemitują, jeszcze mają przyjechać co najmniej raz, zobaczymy co z tego wyjdzie
Nic nie chcę mówić, ale nawet z tej wsi masz troszkę może więcej niż godzinę, a może i nie do mnie Do A4 dolecieć i ciąć na wschód, a potem myk autostradą do 79 i już prawie jesteśZ o wiele dalsza przyjeżdżali Ale wiem z miasta znacznie bliżejZawsze się możemy spiknąć w tygodniu. Na lawendowych polach byłyśmy z dziewczynami w tygodniu właśnie
No widzisz tak jakoś się nie złożyło, żeby się spotkać, spotkania macie przeważnie w weekendy no a ja weekendy spędzam na wsi i może dlatego.
Ale nowy sezon będzie to może się uda jakoś zgrać, żeby się poznać nie tylko wirtualnie.
Faktycznie przesadziłam z tą wesołością ale to chyba ze stresu ))
A Twój program był już czy dopiero będzie bo ja ostatnio zakończyłam sezon i nie udzielam się tu za bardzo na rzecz innych bardziej świątecznych zajęć.
Dzisiaj dosyc ladna pogoda na plusie 7 stopni bez wiatru.
Jadac przez Konstancin pieknie przystrojony w swiecidelka.
Tez pierwsze swiecidelma zawiesilam zasilane przez energie sloneczna.
Zdaja egzamin i kupie jeszcze jeden zeztaw. Jutro wieszamy na swierki i renifera czas wyprowadzic.
Jakies ciemne to zdj ze swiecidelkami wyszlo w telefonie wszystko widac.
Choińa kanadyjska cięta bokami ale w tym roku bardzo urosła więc czeka ją mocne cięcie
I ja już myślę jak ubrać choineczkę w domu bo to już za 2 tygodnie
Jeszcze wianek na drzwi trzeba zrobić i mam takie ozdóbki pachną ładne drewnem miałem malować na biało ale chyba naturalne zostaną....