Tego ostatniego tak samo jak konica pryskaj profilaktycznie na grzyba i na przędziorka bo inaczej się osypie tak samo jak świerk konica
Sporo juz masz zimozielonych i niektóre całkiem duże już.
First Love dopiero kupiłam i wsadziłam, więc nie wiem. Jest mocno różowy.
Będą się różniły na pewno pokrojem kępy/łodyg nie tylko kolorem kwiatów i ich długością.
Ale bądź tu człowieku mądry i pisz wiersze. Nawet w różnej fazie kwitnienia mogą się różnić. Trzeba by postawić obok siebie wszystkie trzy i robić doświadczenie naukowe porównawcze.
Chyba zbyt wiele wymagasz Zobacz na pocz. wątku jest Red Fox i inaczej wygląda w różnej fazie kwitnienia.
Kup jakikolwiek, każdy jest ładny.
Głowie się i troje i nic nie mogę wymyśleć. Pomożecie?
Czym zastąpić tego derenia? Chodzi mi o to miejsce w środku obok jeżówek. Dereń padł i w ogóle doszłam do wniosku, że nawet dobrze bo ten bialy odcień listków tam nie pasował.
Wendy, jak ściągniesz deski? Tam jest pewnie jakiś ogranicznik, żeby nie wpadły na dół. Pytam, bo próbuję zgłębić ten mechanizm. Ale jeszcze nie rozgryzłam.
Z czego są szpikulce? Takich nie widziałam w sprzedaży.
Do lutego mam czas, aby opracować sposób na cięcie choiny.
Wędzarnia kupiona na znanym portalu aukcyjnym. Cena nie zwalała z nóg. W razie, gdybyśmy nie sprostali sztuce wędzenia, nie byłoby dużego żalu.
Nie chce mi się wierzyć, że właśnie minęło 4 lata od przeprowadzki. Lubię czasem wracać do tamtych wspomnień. To był bardzo twórczy okres naszego życia. Opanowaliśmy wiele nowych umiejętności. Zastanawiałam się nawet, czy nie zmienić zawodu.
Bielenie robię zwykle na przełomie grudnia i stycznia. Kupuję wapno, dodaję trochę białej farby emulsyjnej, wody i l mleka. Nie spływa tak szybko.