Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 21:16, 17 sie 2014

Do góry
Sebek, zaliczyłam wizytówkę, cebulowe powalają i ta samotna fotka jeżówki Pewnie dołożysz jeszcze cosik?
Wizytówka - U Sebka - czyli ogrodowe rewolucje 21:11, 17 sie 2014

Do góry
Uwielbiam mieć u siebie dekoracje "mobilne" w postaci donic oraz wianków, które są zmieniane kilka razy do roku - dzięki temu unikam nudy, a do domu zawsze miło się wchodzi

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 21:08, 17 sie 2014

Do góry
Sebek te focie w wizytówce cudne Gwiazdki na trawniku to był mega pomysł Co jadę przez Wadowice to sobie to przypominam
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 20:25, 17 sie 2014

Do góry
Danusiu - w warzywniku jest dużo odsłoniętej ziemi i pewnie też dlatego Na rabatach gęsto to i chwastom trudno się przebić

Małgosiu - ciągle walczę o tą harmonię na rabatach - i wiem, że nigdy nie zrezygnuję z traw i topiarów, bo to właśnie one ją wprowadzają Jutro może zacznę rewolucjonizować bylinówkę, bo jesień już w powietrzu, a potem mogę nie mieć czasu Może wtedy i tam zapanuje harmonia

Dzisiaj wkleję jeszcze zdjęcia, ale na razie zajmuję się aktualizacją wizytówki Dłuuugo mi to zajmuje, bo jak wybrać z kilku tysięcy zdjęć kilkadziesiąt?
Ogród Joanny i Andrzeja od podstaw 16:04, 17 sie 2014

Do góry
BusyBee napisał(a)
No piękne zdjęcia Asiu a trawnik to cudo! Kiedy ja taki stworzę? Widzę też nową rabatę- fajnie kwitną Twoje vanilki. Patrzę na to i zecydowałam, że też chcę taki rząd mało oryginalna będę i zgapię, ale to piękny zestaw z trawami poza tym hortki dobrze u mnie rosną, a to nie takie oczywiste

Asiu coś wiesz o hortkach silver dollar i phantom? Czy warto je sadzić, czy raczej zostać przy sprawdzonych vanilkach lub limkach?

Kasiu dziękuję, vanilki pięknie kwitną
Silver dollar ma Sebek (śliczne), phantom ukorzeniłam i będę sadziła na nowej rabacie przy altanie śmietnikowej. Phantom ma ogromne kwiaty, zerknij do Hani (Anabel. Ja zachorowałam na te hortki, mam nadzieję że mnie nie zawiodą
A rabatke jak najbardziej możesz zgapić
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 15:55, 17 sie 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Miałem robić zdjęcia u siebie, ale po Twoim seansie nie wyskocze ze swoim ogrodem Przedpłocie przepiękne, a ile cebul tam wejdzie!!!

WEŚŚŚŚŚ nie przesadzaj, hahahah też o cebulach myślałam...
Starorzecze na górce 15:53, 17 sie 2014

Do góry
Po Twoich zdjęciach nabrałem ochoty na więcej róż, nie wiem jak to się skończy
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 15:45, 17 sie 2014

Do góry
Miałem robić zdjęcia u siebie, ale po Twoim seansie nie wyskocze ze swoim ogrodem Przedpłocie przepiękne, a ile cebul tam wejdzie!!!
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 15:40, 17 sie 2014

Do góry
Agata, zawsze wychodzę ostatni z imprez, na studniówce tez tańczyłem do ostatniej piosenki, choć wtedy mieliśmy znacznie lepszą orkiestrę Wczoraj jeszcze szalałem w warzywniku Wstyd się przyznać, ale chwastów miałem tam od groma... Kiedy to rośnie?
Angielski ogród - chciałabym... 15:37, 17 sie 2014

Do góry
Trawnik z rolki dal od razu świetny efekt Pięknie to wygląda A budleja po prostu powala kolorem
Ogród z lustrem 15:11, 17 sie 2014

Do góry
Luki, serial będę wklejać w miarę jak czas mi pozwoli
Ana - nooo, to miał być żart
Sebek - niedługo, karczowanie zajęło tydzień, potem wyburzanie domu, potem ogrodzenie, potem przeszło 100 wywrotek ziemi. Jedne jesienią, żyźniejsze wiosną, musi się uleżeć.

Waldek, tak właśnie jest, najpierw trzeba ogarnąć ziemię i wszystko co towarzyszy ogrodowi, na koniec rośliny i trawnik, ale to już jest tak, jakby się stroić w kreację na bal
Obecnie stroję kreacje, kolory dobieram intuicyjnie, projekt projektem, a ja jak często bywa, mam wielką przyjemność całkowitej dowolności w wyborze. Wybieram więc w większości zwykłe rośliny. Odkrywam także na ten teren nowe gatunki drzew. Mam właśnie nowy hit.
Ogród w skali mikro cz.II 14:32, 17 sie 2014

Do góry
Nie poznałem ogrodu, piękne zdjęcia Aniu Pozdrawiam Was
Ogród z lustrem 14:25, 17 sie 2014

Do góry
Danusiu, ile Wam zajęło to karczowanie? Jeszcze niedawno pokazywalas mi projekt, a tu już nowa część właściwie powstała
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 14:22, 17 sie 2014

Do góry
Konstancja30 napisał(a)
Madżenka czego słuchałaś ??? no jak ja usłyszę książka ... audiobook to zaraz muszę znać tytuł ... i nabyłam umiejętności słuchania audio ... kiedyś mówiłam "nie" ... za wolno było jak dla mnie ... teraz słucham ... kiedyś mówiłam "tylko książka" a teraz kocham Kindla ... nigdy nie mów nigdy ehhhhh

tymczasem mam słonecznie ... buziak

Ja teraz jestem na etapie e-bookow i fajnie się czyta Pierwszy raz w życiu przeczytałem książkę z własnej woli
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 14:17, 17 sie 2014

Do góry
Fotki być może będą Choć nic nowego nie kwitnie.... Na razie poodwiedzam Wasze wątki
Wersja mini mini 11:04, 17 sie 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Mnie też te fotele ostatnio kusiły, ale jednak je zostawiłem

Werbena pachnie? Nigdy nie wąchałem, mus to naprawić

Co do grabi - chodzi Wam o wertykulator ręczny? Mam kilka lat i przy takim małym ogrodzie się sprawdzi, bo jak trawnika jest więcej to można się zajechać - o wyglądzie rąk po takim zabiegu nie wspomnę - same odciski

Tak, werbena pachnie, podobnie jak limki. Mi ten zapach przypomina zapach kitu pszczelego.
Przy moim areale trawnika wertykulator ręczny się sprawdza. Nauczona jednak bąblami, zawsze zakładam do niego rękawice.
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 10:15, 17 sie 2014

Do góry
Sebek to Ty się dzisiaj nie męcz , zrób tylko fotki dla nas
Ogrodnik Mimo Woli cd 00:09, 17 sie 2014

Do góry
Magda -

Madżen - trzeba ograniczyć, bo ... na nic już czasu nie starcza Zima dłuższa niż lato, wiosna i jesień.. pocieszam się, że będzie co oglądać Nawet swoje foty chętnie obejrzę jeszcze raz

Sebek - urosną, nie bój żaby.. przesadzisz jak będą większe.. ja przesadzam już spore... dziś też kilka przekopałam.. uchowały się duże, szkoda było wyrzucić.. bo nie ma to jak samosiejki

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 21:31, 16 sie 2014

Do góry
Gosiu - w Twoim wymuskanym ogrodzie chwasty pewnie to rzadkość Po za tym jakbym do Ciebie wszedł to bym pewnie cały czas szczęki w krzakach szukał, a nie chwasty wyrywał
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 20:54, 16 sie 2014

Do góry
Sebek a u mnie bys se nie poskubał chwastów?
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies