Bardzo ładne połączenie mikołajka i słonecznika a ja właśnie w czwartek wycięłam mikołajka, bo taki się zrobił jakiś brzydki, miał między pędami gniazdo wielgachnych mrówek i pewnie go podgryzały i przy okazji yukę mi załatwiły, bo jak tylko wypuściła kwiatostany zaczęły usychać, to pewnie robota tych mrówek! Pięknie pokazujesz roślinki
Agato piękne zdjęcia porobilas kwiatkom zestawienie sloneczniczka i mikolajka urocze mam zdjęcia robinii z lipca robione u znajomej z telefonu olbrzymia a kwiatów też nie za dużo
Różyczki piękne. Ogród taki naturalny i widać, że daje Ci wiele szczęścia, ale to rozumie się samo przez się. Człowiek narobi się, upoci a szczęśliwy do bólu.
O rety, moja też ostro wystartowała, a sadzona w ubiegłym roku. Jest szczepiona, więc niby nie powinna być wielgachna, ale coś jakoś tak zaczynam podejrzewać, że do tych 10 m moze urosnąc, teraz ma pewnie ok. 4m. Szkoda mi kwitnienia, że taka nędza, wszak w robinii i o to chodzi. Widziałam ją kwitnącą w szkółce, kwitła b. ładnie, czyli u mnie czegoś jej brakuje. Dam jej czas, poobserwuję, najwyżej wyleci