Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

malgocha1960 16:22, 17 sie 2014

Sebku,chwilę nie było mnie u ciebie,a ogród pięknieje z dnia na dzień.Masz taką harmonię na rabatach,czego nie potrafię wprowadzić u siebie.Niby chodzę codziennie z łopatką i przesadzam,a ehektu i tak nie ma.Pozdrawiam niedzielnie.
Sebek 20:25, 17 sie 2014

Danusiu - w warzywniku jest dużo odsłoniętej ziemi i pewnie też dlatego Na rabatach gęsto to i chwastom trudno się przebić

Małgosiu - ciągle walczę o tą harmonię na rabatach - i wiem, że nigdy nie zrezygnuję z traw i topiarów, bo to właśnie one ją wprowadzają Jutro może zacznę rewolucjonizować bylinówkę, bo jesień już w powietrzu, a potem mogę nie mieć czasu Może wtedy i tam zapanuje harmonia

Dzisiaj wkleję jeszcze zdjęcia, ale na razie zajmuję się aktualizacją wizytówki Dłuuugo mi to zajmuje, bo jak wybrać z kilku tysięcy zdjęć kilkadziesiąt?
pawel_snopek 20:37, 17 sie 2014

Ta fotka z jeżówką z wizytówki twojej to normlanie mistrzostwo ogólnie wybrałeś ładne foteczki
Gardenarium 20:57, 17 sie 2014

Ale w końcu po wizycie u Any, fotek nie wrzuciłeś?

Instagram Ogrodowiska
malgorzata_s... 21:08, 17 sie 2014

Sebek te focie w wizytówce cudne Gwiazdki na trawniku to był mega pomysł Co jadę przez Wadowice to sobie to przypominam
Gardenarium 21:16, 17 sie 2014

Sebek, zaliczyłam wizytówkę, cebulowe powalają i ta samotna fotka jeżówki Pewnie dołożysz jeszcze cosik?

Instagram Ogrodowiska
Sebek 21:17, 17 sie 2014

pawel_snopek napisał(a)
Ta fotka z jeżówką z wizytówki twojej to normlanie mistrzostwo ogólnie wybrałeś ładne foteczki

Modelka z jeżówki była niezła - Ania asc ma świetny gust w tej kategorii Tylko szkoda, że nie odbiła po zimie... Przynajmniej mam zdjęcia na pamiątkę...

Sebek 21:22, 17 sie 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Sebek te focie w wizytówce cudne Gwiazdki na trawniku to był mega pomysł Co jadę przez Wadowice to sobie to przypominam

Gosiu - jeśli nie będzie śniegu na Święta to znów je namaluję
Ale gdybyś widziała reakcje ludzi...bezcenne Nawet Babci z Mamą oczy na wierzch wyszły na ten widok
Gabrysia_ 21:22, 17 sie 2014

Oj,to szkoda, że jeżówka nie odbiła,śliczna jest
Sebek na chwasty zawsze można liczyć,one nas raczej nie zawiodą
Sebek 21:24, 17 sie 2014

Gardenarium napisał(a)
Ale w końcu po wizycie u Any, fotek nie wrzuciłeś?

Danusiu - wrzucę Tylko ta wizytówka zajęła mi niesamowicie długo czasu
Ale chyba nic już nie będę dokładać - co najwyżej jakieś aktualne z jesieni i zimy - no i może wrzucę rabaty po przeróbce O ile będą się nadawać do pokazania, ale musi być dobrze