Pełny tu w postaci zielonkawych kwiatów, później jest prawie biały
to Pigwowiec okazały Yukigoten
Mam je w ogrodzie, wszystkie rośliny które pokazuje sa w moim ogrodzie
O lista bogata Ciesze się, że podoba Ci się zestawienie roślin u mnie. Cały czas dążę do tego żeby było kwitnąco o każdej porze sezonu. Ale jeszcze daleko żebym była całkowicie zadowolona.
jak chcesz to śnieguliczkę mogę Ci wiosną podesłać
Czyli to żurawie mogły tak "napinkalać" w locie
Zimową porą często mam tak, że rozum swoje, a cała reszta swoje dopiero jak spadnie dużo śniegu i nie widzę roślin wracam na trochę do rzeczywistości. Musze sobie chyba las w słoiku sprawić
Dzięki Haniu
Twoje widoczki niby zimowe a jednak bardzo kolorowe, widać teraz, że dobrą robotę robią krzewy i wysokie trawy.
Az żal deptać ten biały dywanik , najlepiej "machnąć" aniołka
Parapetowe sianie jeszcze nie prędko, słońca brak.
Basiu, dziękuję za odwiedziny, na razie trzeba się pocieszać, no to przeglądam zdjęcia. Narty u mnie odpadają, sanki jeszcze nie mają po czym jeździć, więc tak zabijam wolny czas.
Dziękuję Dziewczyny! Przyznaję się bez bicia, że trochę w sen zimowy zapadłam. Na dworzu jest tak zimno, że nosa się nie chce wyściubić. Śniegu brak więc na pocieszenie mam taką własnoręcznie zrobioną choinkę.
Pozdrawiam w Nowym Roku
Asiu, Mirko, Domi, Moniko, dziękuję dziewczyny. Wam tez życzę wszystkiego najlepszego w Nowym 2019 Roku.
Znowu ciut dosypało, na moment zaświeciło słoneczko. Lubię takie zimowe widoki.
Dosypuję ziaren do karmnika dla ptaszków. Teraz im to bardzo potrzebne. Najlepiej lubią słonecznik.