Agata noo nieeee, proszę mi tu emocje trzymać na wodzy! Dla uspokojenia: to tylko foty, wykadrowane!!!
Lodziu miło mi gościć Cię u siebie

. I tak wiele miłych słów, no się chyba zarumienię

. Ciekawi mnie jakie to rośliny wypatrzyłaś u mnie, które Cię zainteresowały? Twój wątek już sobie dodałam do obserwowanych, przyjdę z rewizytą

.
Basiula Heidi Klum to naprawdę nazwa odmiany, fanką żadnych modelek nie jestem

. Róże nie mają u mnie łatwo, trochę mało słońca a dodatkowo ubiegły rok był wyjątkowo ciężki. Ciekawa jestem co pokażą w tym roku. Co do powierzchni, 800 metrów to niewiele i ogród faktycznie nie jest duży. Na dodatek ma kształt trójkąta (nota bene ciekawe kto tak pomysłowo dzielił kiedyś działki! wokół nas wiele działek ma kształt trójkąta). Na zdjęciach wydaje się większy niż w rzeczywistości. Sama mam z tym problem, bo przeglądając w domu zdjęcia coś tam sobie zaplanuję, wydaje mi się, że bez problemu się zmieści, jadę na działkę i zonk! No nie, jednak się nie da. Ciągle łapię się w taką pułapkę.
Ewuniu te czosnki to Globemaster. Super odmiana, kule są ogromne, mają piękne duże liście, które uwaga! nie zasychają tak szybko jak u innych czosnków i nie szpecą. Przez długi czas są ozdobą. Co do róż, to wiesz, czerpałam inspiracje od najlepszych różomaniaczek na forum

.