W ogrodzie masz bajkowo, a elewacja widać zrobiona z precyzją i przez to efektownie wygląda Tylko drzwi już zmieniłaś? Bo nie pamiętam jakie były wcześniej... No i sto lat dla Maćka
A ja w pierwszej chwili patrzę i mowię : kuleee to jest moja rabata ???
Fajny ten Serb Sebek.... Tylko ja nie wiem , czy on nie za bardzo niebieskawy.. Wiesz.. Kiścień ma taki specyficzny zielony kolor.....echhhhh..dzięki mimo wszystko
Tak prawdę powiedziawszy nie spodziewałam się ,że te nieszczęsne Danici wywołają aż taka zażartą dyskusję .. W sumie to bardzo się cieszę ,no dokładńie mi napisaliście jakie sa ich zalety i wady...
I jedni są przeciw......
A jedni są za ....
A ja nadal ńie wiem co zrobić..dańici są niewielkie i niezbyt przyrastają , co w moim przypadku jest dośc istotne ..za ich plecami są cisy więc tu igły i tu igły to mi się jakoś za bardzo nie widzi.. Jeszcze jes kwestia koloru... Obok jest kiścień i on ma taka żywą raczej jasną zieleń .. Bukszpan jakoś nie bardzo mi sie widzi ,nie wiem też czy ten świerk serbski nana nie jest zbyt niebieski...echhhhh.. I takie to są dylematy ogrodnika
Ściskam Was i bardzo dziękuję za pomoc .. Choć mętlika mam nadal
Gosia, widziałam twoją kłosownicę ogolona na łyso jest git!
zaraz ci wstawie moje hortki - może zdołasz rozszyfrować co zać u ciebie kwitnie
Beta, moja imienniczko
sama jestem ciekawa jak ten placyk będzie wyglądał - może się doczekam w tym roku... już parę razy przypominałam o nim, chyba wyczerpałam limit powiadomień na ten rok (to tak w imię przysłowia, które nie tak dawno przytoczył Sebek )
Danici nie sadz, one są brzydkie jak są młode, a duże potrafią się rozlazic i dziurawe się robią. A świerk serbski nana?? Ja mam i bardzo chwale, a nie urósł dużo, wręcz nic