Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Sylwii od początku cz.II

Ogród Sylwii od początku cz.II

leon60 22:41, 08 lip 2014

Syla napisał(a)
gabionowo ... już nie długo pojawi się lustro przy brzozach ...

Wspaniałe miejsce zresztą jak wszędzie u Ciebie
Usiądę cichutko i się pogapię
Syla 22:45, 08 lip 2014

agam napisał(a)
Ślicznie jak zwykle, cóż więcej można napisać. Niedościgniony wzór.
Tawulki podobają mi się i to bardzo, zastosuje to zestawienie u siebie.
Tak w ogóle to oglądając zdjęcia z początku wątku nie chce się wierzyć jak bardzo zmienił się ogród i wszystko Twoimi rękoma. Szacun Sylwia.

Im bliżej końca tym większa duma mnie rozpiera .... Dałam radę ... Inni , Ci którzy zakładają i są na początku drogi również powinni w to uwierzyć....że się da, choć czasami może to trochę dłużej potrwać bo wiadomo ... wszystko kosztuje ...trzymam za nich kciuki

Z tymi tawułkami to tak szybko nie ucieknę z tej rabaty bo mam inne zadania wyznaczone na ten tydzień .... Jak będziesz podlewać to powinno być ok ....

dziękuję za ciepłe słowa ...
Syla 22:47, 08 lip 2014

leon60 napisał(a)

Wspaniałe miejsce zresztą jak wszędzie u Ciebie
Usiądę cichutko i się pogapię

Dobre tło mi sąsiadka zafundowała Moje takie jeszcze tyci Nawet pokrowce się na chwilę pojawiły kiedyś ale nie zdążyłam usiąść bo się na burzę zebrało
Syla 23:04, 08 lip 2014

Na dobranoc poczęstuję Was nadgryzionym torcikiem ... młodszy o 13 lat brat przyozdobił starszemu osobiście

ewa004 23:26, 08 lip 2014

Sylwuś wszystko u Ciebie jest tak obłędnie pięknie że aż słów brakuje.

Odpaliłaś juz Tv czy przegapiłam ?
Ozz 23:29, 08 lip 2014

Na ziółka! A strzeż się, bo odwiedziłam już od początku wakacji dwa Ogrodowiskowe ogrody

p.s. wciąż nie wiem co to za piękna odmiana tych host Wiesz, że one są też jadalne?

p.s.2 Tort superancki i świeczki Ech, marzą mi się właśnie takie ładne borówki... no ale tego to już nie wcisnę u siebie
nicol21 23:33, 08 lip 2014

Po długiej nieobecności znów zajrzałam do Ciebie i wygląda na to że zostanę regularnym gościem. W sumie to nie wiem od czego zacząć, co najbardziej mi się podoba, bo jest tak wiele rzeczy które mi się u Ciebie podobają. Wyróżnię tylko lawendę - czadowa - i kolor, i ilość i kształt!
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Sebek 23:43, 08 lip 2014

W ogrodzie masz bajkowo, a elewacja widać zrobiona z precyzją i przez to efektownie wygląda Tylko drzwi już zmieniłaś? Bo nie pamiętam jakie były wcześniej... No i sto lat dla Maćka
lenka 00:19, 09 lip 2014

Syla napisał(a)
Poczęstuję jeszcze raz lawendą ....

A ja z checią bym się na nią skusiła....
olaw 08:51, 09 lip 2014

Za każdym razem jak u Ciebie jestem podpatrzę jakąś nowość
Piękny front domu, mnie się też kawałek ściany wejściowej marzy w kamieniu ale to jeszcze długa droga...