Sylwuś postaram się, ale jeszcze nie ma co pokazać. Wykorzystaliśmy podmurówki betonowe jako fundament, bo nam zostały z budowy płotu. Reszta będzie drewniana, drewno czeka już rok, M mówi że będzie bardziej wysuszone
Nie wiem co dać na dach, na domu będzie blacha na rąbek i chyba tutaj położymy to samo, zobaczymy czy nam taką mała ilość sprzedadzą?
Bardzo się cieszę, że Ci się podoba Dziękuję!!
To fajnie.
Jezowki naprawdę piękne
Nowe a ile radości już z nimi.
Bardzo ładne te wszystkie jesienne dekoracje
Trawka już spora. A za rok to już sporo plotka zasloni.
Właśnie wróciłam z ogrodu, M kończył zalewać kotwy a ja jak zwykle zrobiłam obchód i trochę fotek. Nabiłam też kołki w miejscu naszego mikro domku. Może będzie malusi, ale w moim ogrodzie i mój wykończony po mojemu. Za jakiś czas jak zmienią status działki dobuduję na parterze sypialnię a nad nią powstanie balkon z sypialni na piętrze. Z przodu dostawimy ganek.
Wszystko już zaplanowane, no oprócz kuchni nad tą siedzę i główkuję. Myślę, że taki dom na emeryturę będzie idealny
Do tego otwiera możliwość postawienia basenu wkopywanego 3x5 tyle w zupełności wystarczy. Tak się pięknie zmieści, że z tarasu będziemy prosto do basenu wskakiwać. A co jak szaleć to szaleć
Aniu bardzo sie cieszę, że podobają Ci się moje wypociny W tym sezonie dosłownie, szczerze nie pamiętam tak gorącego lata...
Uwielbiam cegłę w połączeniu z betonem, to chyba mój numer jeden w dekoracjach.
Zawilce odkryłam nie tak dawno, pięknie rosną i super kwitną. Jestem nimi zachwycona
Mazan mam do Ciebie jeszcze raz pytanie odnośnie Klonu Odessanum, o którego pytałam 27 sierpnia. Tak jak napisałeś opryskałam go decisem. Potem na własną rękę po ok 10 dniach dodatkowo karate. Niestety z klonem jest jeszcze gorzej. Chorują nawet listki dopiero co wypuszczone. Ostatecznie robią się całkowicie brązowe i opadają. Podsyłam zdjęcia. Jeżeli masz jakieś sugestie proszę o poradę. Z góry dziękuję.