Hortensje nadal piękne, chociaż już nabrały jesiennych barw, najbardziej zachwyca Togheter, świeci przepięknie Jest i nowe 'dziecko'- Magical revolution, długo polowałam, w końcu mam za w miarę przyzwoite pieniądze...
Moje hortensje też w końcu nabrały buraczkowego koloru
Trawnik po wertykulacji nie wygląda za dobrze,ale nawóz jesienny rozsypany,jeszcze trawniczek czeka na posypkę z kompostu.I mam trochę przekompostowanego obornika końskiego ...ale roi się w nim od dżdżownic ,jak bym dała razem z kompostem,to nie wiem czy nie grozi mu wtedy inwazja kretów?
Tu hortensja ujednoliciła się kolorem z rozchodnikami(ta bliżej huśtawki)
Dynię fajne miejsce znalazły. Ciekawe byłam gdzie je usadowisz.fajnie wyglądają.
Zdjęcie suuper wyszło.!! Jesienny fajny klimacik.
I całkiem inaczej się odbiera ogród jak już to się widziało.
Potwierdzam Halinka ma wszystkie trawy wyjątkowo piękne
U mnie też trochę wieje.
Pozdrawiam cieplutko
Kobiety Kochane, za Wasze głosy serdecznie dziękuję. Chyba widać czyja wersja wygrała
Czekam na lepszą pogodę do działania, przynajmniej kręgosłup odpocznie chwilę, bo rwa coś tam się znowu odzywa. W sobotę planuję przekopanie warzywnego.
W między czasie zapoznaję się z dziełem mistrzów, a że w obcym mi języku, to trochę mi to czasu zajmie.
Aniu, ten gruby, pochylony konar między stipami to od jakiegoś drzewa jest? Jak ja lubię takie oryginalne i niepowtarzalne elementy w ogrodzie. Cudnie to wygląda.
Róże masz piękne, wyglądają tak zdrowo, a u mnie ciągle łapią jakiegoś grzyba.
Pozdrawiam.
Zrobiłam 4 zdjęcia z różnej strony i co!!!!!!!!nie lubię teraz swoich zdjęć ale tak ma być zdjęcia to sztuka a ja już uczyć się nie mam czasu choć nie powiem będę się starała ha ha .........