A ja lubię poczochrane tylko wczesną wiosną, z delikatnymi jasnozielonymi przyrostami. W środku sezonu, gdy jest obficie na rabatach bukszpany muszą byc u mnie wystrzyżone, wtedy wprowadzają spokój w ogrodzie. Lubię to ciachanie, ale mam troszeczkę za dużo bukszpanów.... Jak skończę ciąć całość, trzeba będzie zacząć od nowa
Tojeść pasuje idealnie, od razu ją w tych kulach i stipie widzialam
A wczoraj widziałm przetaczniki w Realu i już chciałam kupic... Tylko na rabacie szałwiowo- przetacznikowej ani grama wolnego miejsca.....i lawenda mnie kusiała.... Przecież mam 50 szt.... Po co mi kolejne.... Oj boli.....
Wrocław widzę coraz bardziej atrakcyjny się staje Choć cały czas jest A u Ciebie w ogrodzie pięknie, najbardziej powalily mnie kostrzewy, cudnie to wygląda
Tojesc pasuje tam idealnie bukszpany wykulkałaś cudnie, że swoimi jeszcze czekam, dziś dostały florowitem po liściach Po za tym takie nieuczesane też są urocze
Poczytałam.... 2 strony w tył też.. ale idę spać.. starość nie radosć
Antea, Agata ,Gierczusia, Sebek... Mirka.... czytałam ... uciekam... albo prowadzę swój wątek , albo chodzę do Was.. jedno i drugie poza moim zasięgiem krótkich nóżek Małej MI...
Ania - mi wczoraj przylepiły się do łapek dwie trawki i nie mam gdzie ich dać... Do donic szkoda, a na rabatach nie konweniują....Ciężkie to ogrodniczkowanie Ale nowe zakupy super
No to tylko mi zostaje zazdrościć Ale już kupiłem - trudno To tylko dwa krzaczki, a szukając ich gdzie indziej tyle samo poszłoby na paliwo... Oby tylko się przyjęły!
Przymierzyłem je w bylinówce, bo tam je kupiłem - i nie pasują... za to w bukszpanach super, ale musiałbym wyciepać żurawki, które też tam pasują... I zostałyby same trawy na rabacie... Zrobię fotki jak przymierzę i będziecie oceniać
Sebek trochę źle , że tak daleko mieszkasz od Lublina. Zaprosiłabym Cię i zaprowadziła tam gdzie ja kupowałam perovskię po 5 zł. Jaka ona była to możesz zobaczyć u mnie na 38 str,Ja ją jeszcze trochę pouszczykiwałam i ona później odchorowała to ale już teraz jest w porządku, bardziej się rozkrzewiła a o to mi chodziło. Pozdrawiam.
Perowskie drogie, tez mnie to dziwi od kilku lat dlaczego perowskie są wielokrotnie droższe od lawendy.
Z bronzity będzie Pan zadowolony. Najbardziej konweniuje z mocno zielonymi trawkami , najlepiej ze stipą i bukszpanami