Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 08:27, 07 cze 2014

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

A ja lubię poczochrane tylko wczesną wiosną, z delikatnymi jasnozielonymi przyrostami. W środku sezonu, gdy jest obficie na rabatach bukszpany muszą byc u mnie wystrzyżone, wtedy wprowadzają spokój w ogrodzie. Lubię to ciachanie, ale mam troszeczkę za dużo bukszpanów.... Jak skończę ciąć całość, trzeba będzie zacząć od nowa

Tojeść pasuje idealnie, od razu ją w tych kulach i stipie widzialam
A wczoraj widziałm przetaczniki w Realu i już chciałam kupic... Tylko na rabacie szałwiowo- przetacznikowej ani grama wolnego miejsca.....i lawenda mnie kusiała.... Przecież mam 50 szt.... Po co mi kolejne.... Oj boli.....

I uciekam bic rekord z Ewką w Warszawie

O Ty!!! Zazdraszczam, też miałem jechać, ale nie wyszło...
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 06:45, 07 cze 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Tojesc pasuje tam idealnie bukszpany wykulkałaś cudnie, że swoimi jeszcze czekam, dziś dostały florowitem po liściach Po za tym takie nieuczesane też są urocze

A ja lubię poczochrane tylko wczesną wiosną, z delikatnymi jasnozielonymi przyrostami. W środku sezonu, gdy jest obficie na rabatach bukszpany muszą byc u mnie wystrzyżone, wtedy wprowadzają spokój w ogrodzie. Lubię to ciachanie, ale mam troszeczkę za dużo bukszpanów.... Jak skończę ciąć całość, trzeba będzie zacząć od nowa

Tojeść pasuje idealnie, od razu ją w tych kulach i stipie widzialam
A wczoraj widziałm przetaczniki w Realu i już chciałam kupic... Tylko na rabacie szałwiowo- przetacznikowej ani grama wolnego miejsca.....i lawenda mnie kusiała.... Przecież mam 50 szt.... Po co mi kolejne.... Oj boli.....

I uciekam bic rekord z Ewką w Warszawie
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 00:06, 07 cze 2014

Do góry
Wrocław widzę coraz bardziej atrakcyjny się staje Choć cały czas jest A u Ciebie w ogrodzie pięknie, najbardziej powalily mnie kostrzewy, cudnie to wygląda
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 23:56, 06 cze 2014

Do góry
Tojesc pasuje tam idealnie bukszpany wykulkałaś cudnie, że swoimi jeszcze czekam, dziś dostały florowitem po liściach Po za tym takie nieuczesane też są urocze
Ogrodnik Mimo Woli cd 23:39, 05 cze 2014

Do góry
Poczytałam.... 2 strony w tył też.. ale idę spać.. starość nie radosć

Antea, Agata ,Gierczusia, Sebek... Mirka.... czytałam ... uciekam... albo prowadzę swój wątek , albo chodzę do Was.. jedno i drugie poza moim zasięgiem krótkich nóżek Małej MI...
Ogrodnik Mimo Woli cd 23:31, 05 cze 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Wzdycham do zdjęć, ilość kwitnących roślin u Ciebie powala, teraz przydałaby się Majka z ekipą
zadzwoń i mów że wszystko kwitnie
Ogrodnik Mimo Woli cd 23:25, 05 cze 2014

Do góry
Wzdycham do zdjęć, ilość kwitnących roślin u Ciebie powala, teraz przydałaby się Majka z ekipą
Mój mały raj na ziemi :) 23:16, 05 cze 2014

Do góry
Świecące donice muszą wyglądać bosko, o niebo lepiej chyba niż zamiennik księżyca Choć ceny tego i tego są kosmiczne, ale warte tego efektu Sebuśkam
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:40, 05 cze 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Przedplocie wygląda świetnie Teraz ciekawe co będą mieć te wiśnie w nogach?
Sebek, może jutro nastąpi ten dzień... wkurza mnie pogoda i brak czasu...
To będzie zaczarowany ogród 15:44, 05 cze 2014

Do góry
Nowa rabata juz mi się podoba Świetne rośliny przywiozlas W przyszłym roku już będzie tam niezły busz Sebuśkam
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 13:34, 05 cze 2014

Do góry
Przedplocie wygląda świetnie Teraz ciekawe co będą mieć te wiśnie w nogach?
Ogrodnik Mimo Woli cd 23:37, 04 cze 2014

Do góry
Ania - mi wczoraj przylepiły się do łapek dwie trawki i nie mam gdzie ich dać... Do donic szkoda, a na rabatach nie konweniują....Ciężkie to ogrodniczkowanie Ale nowe zakupy super
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 21:28, 04 cze 2014

Do góry
Sebek pomysł z korkami bardzo dobry,powodzenia w poszukiwaniach czegoś fajnego z konkretnym szmalcem
Ściskam i pozdrawiam
martek
Kolorowe Rabaty Martek 21:22, 04 cze 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Sebuśkam

Piękne Sebek ściakm mocno,zaraz zajrzę jak Ci posżło
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 12:41, 04 cze 2014

Do góry
malgorzata_szewczyk napisał(a)
Macham Sebuś Tęsknię za twoimi fotkami

Kiedyś zrobię - jak się odrobię Na razie rekrutuję się na studia i pracuję - praca lekka, aczkolwiek czasochłonna bardzo.... Również macham
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 12:31, 04 cze 2014

Do góry
Kindzia napisał(a)
Ja Variegatusa przez internet kupowałam, nie mogłam znaleźć u nas. Ładne sadzonki. Masz linka

http://sklep.szkolka.radom.pl/miskant-chinski-variegatus-miscanthus-sinensis.html

Dziękuję
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 12:10, 04 cze 2014

Do góry
Gocha napisał(a)

Sebek trochę źle , że tak daleko mieszkasz od Lublina. Zaprosiłabym Cię i zaprowadziła tam gdzie ja kupowałam perovskię po 5 zł. Jaka ona była to możesz zobaczyć u mnie na 38 str,Ja ją jeszcze trochę pouszczykiwałam i ona później odchorowała to ale już teraz jest w porządku, bardziej się rozkrzewiła a o to mi chodziło. Pozdrawiam.

No to tylko mi zostaje zazdrościć Ale już kupiłem - trudno To tylko dwa krzaczki, a szukając ich gdzie indziej tyle samo poszłoby na paliwo... Oby tylko się przyjęły!
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 12:06, 04 cze 2014

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

Perowskie drogie, tez mnie to dziwi od kilku lat dlaczego perowskie są wielokrotnie droższe od lawendy.
Z bronzity będzie Pan zadowolony. Najbardziej konweniuje z mocno zielonymi trawkami , najlepiej ze stipą i bukszpanami

Przymierzyłem je w bylinówce, bo tam je kupiłem - i nie pasują... za to w bukszpanach super, ale musiałbym wyciepać żurawki, które też tam pasują... I zostałyby same trawy na rabacie... Zrobię fotki jak przymierzę i będziecie oceniać
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 08:52, 04 cze 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Pozdrawiam zagladajacych Dzisiaj objechalem kilka szkolek i głupiego miskanta variegatusa nie znalazłem, nawet w szkolce co specjalizuje się w produkcji traw... Kupiłem jedynie dwie perovskie i dwie turzyce bronzita, które po przymiarce nie konweniuja... Ale carexy dorodne i po 5 złotych, deal życia Za to perovskie z trzema drobnymi pedami po 15 zł, trochę przesada wg mnie...
Fotek nie ma, pracuję Macham

Sebek trochę źle , że tak daleko mieszkasz od Lublina. Zaprosiłabym Cię i zaprowadziła tam gdzie ja kupowałam perovskię po 5 zł. Jaka ona była to możesz zobaczyć u mnie na 38 str,Ja ją jeszcze trochę pouszczykiwałam i ona później odchorowała to ale już teraz jest w porządku, bardziej się rozkrzewiła a o to mi chodziło. Pozdrawiam.
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 06:47, 04 cze 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
Pozdrawiam zagladajacych Dzisiaj objechalem kilka szkolek i głupiego miskanta variegatusa nie znalazłem, nawet w szkolce co specjalizuje się w produkcji traw... Kupiłem jedynie dwie perovskie i dwie turzyce bronzita, które po przymiarce nie konweniuja... Ale carexy dorodne i po 5 złotych, deal życia Za to perovskie z trzema drobnymi pedami po 15 zł, trochę przesada wg mnie...
Fotek nie ma, pracuję Macham

Perowskie drogie, tez mnie to dziwi od kilku lat dlaczego perowskie są wielokrotnie droższe od lawendy.
Z bronzity będzie Pan zadowolony. Najbardziej konweniuje z mocno zielonymi trawkami , najlepiej ze stipą i bukszpanami
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies