Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

bociek 20:10, 02 cze 2014

Sebek, jak ja Ci zazdraszczam wolnego... A Variegatus swieci, to fakt Tez go lubie
Madzenka 20:41, 02 cze 2014

Pojawia się i znika, i znika...
Sebek 21:05, 02 cze 2014

bociek napisał(a)
Sebek, jak ja Ci zazdraszczam wolnego... A Variegatus swieci, to fakt Tez go lubie

Już zacząłem się uczyć na egzaminy zawodowe, po za tym przeprosilem się z siłownią i aktywnie poszukuję pracy, teraz jeszcze wymyśliłem, że napiszę ogłoszenie o udzielanie korków Także staram się wypełnić ten czas jak najlepiej Do ogrodu nadal wchodzę sporadycznie, bo nadrobilem zaległości w nim w dwa dni Po za tym leje...
Sebek 21:08, 02 cze 2014

Marzena2007 napisał(a)
Pojawia się i znika, i znika...

Nie zdazyliscie się jeszcze nacieszyć, nacieszyć??
Jutro może uda się mi kupić trochę badylkow to wrócę z fotkami
Na razie idę jeszcze zrobić kolejne testy
Bogdzia 21:18, 02 cze 2014

Macham
jula81 22:29, 02 cze 2014

Się wziąłeś
Powodzenia życzę Sebuś
Zaglądaj tu ,zaglądaj ...
Gocha 13:33, 03 cze 2014

Sebek możesz mi powiedzieć kiedy przycinasz tawułę tę złotą? Jak przeglądałam kiedyś Twój wątek od początku to natknęłam się na wpis, że przycinasz tawułę nie dopuszczając do kwitnienia. Czy nie czas teraz na przycięcie? Mnie już denerwują bo strasznie duże mi urosły a takie mi nie pasują. Pozdrawiam.
Sebek 23:50, 03 cze 2014

Gocha napisał(a)
Sebek możesz mi powiedzieć kiedy przycinasz tawułę tę złotą? Jak przeglądałam kiedyś Twój wątek od początku to natknęłam się na wpis, że przycinasz tawułę nie dopuszczając do kwitnienia. Czy nie czas teraz na przycięcie? Mnie już denerwują bo strasznie duże mi urosły a takie mi nie pasują. Pozdrawiam.

Ostatnio je pocialem, z nimi nie trzeba pilnować terminów, bo rosną jak głupie Tnij
Sebek 23:57, 03 cze 2014

Pozdrawiam zagladajacych Dzisiaj objechalem kilka szkolek i głupiego miskanta variegatusa nie znalazłem, nawet w szkolce co specjalizuje się w produkcji traw... Kupiłem jedynie dwie perovskie i dwie turzyce bronzita, które po przymiarce nie konweniuja... Ale carexy dorodne i po 5 złotych, deal życia Za to perovskie z trzema drobnymi pedami po 15 zł, trochę przesada wg mnie...
Fotek nie ma, pracuję Macham
Madzenka 06:47, 04 cze 2014

Sebek napisał(a)
Pozdrawiam zagladajacych Dzisiaj objechalem kilka szkolek i głupiego miskanta variegatusa nie znalazłem, nawet w szkolce co specjalizuje się w produkcji traw... Kupiłem jedynie dwie perovskie i dwie turzyce bronzita, które po przymiarce nie konweniuja... Ale carexy dorodne i po 5 złotych, deal życia Za to perovskie z trzema drobnymi pedami po 15 zł, trochę przesada wg mnie...
Fotek nie ma, pracuję Macham

Perowskie drogie, tez mnie to dziwi od kilku lat dlaczego perowskie są wielokrotnie droższe od lawendy.
Z bronzity będzie Pan zadowolony. Najbardziej konweniuje z mocno zielonymi trawkami , najlepiej ze stipą i bukszpanami