Tojesc pasuje tam idealnie bukszpany wykulkałaś cudnie, że swoimi jeszcze czekam, dziś dostały florowitem po liściach Po za tym takie nieuczesane też są urocze
A ja lubię poczochrane tylko wczesną wiosną, z delikatnymi jasnozielonymi przyrostami. W środku sezonu, gdy jest obficie na rabatach bukszpany muszą byc u mnie wystrzyżone, wtedy wprowadzają spokój w ogrodzie. Lubię to ciachanie, ale mam troszeczkę za dużo bukszpanów.... Jak skończę ciąć całość, trzeba będzie zacząć od nowa
Tojeść pasuje idealnie, od razu ją w tych kulach i stipie widzialam
A wczoraj widziałm przetaczniki w Realu i już chciałam kupic... Tylko na rabacie szałwiowo- przetacznikowej ani grama wolnego miejsca.....i lawenda mnie kusiała.... Przecież mam 50 szt.... Po co mi kolejne.... Oj boli.....
Madżen oglądam Twój ogród, zmiany, które ciągle wprowadzasz(nawet wczoraj swojemu eMowi tłumaczyłam, że ogród nigdy nie jest skończony) i zadaję sobie pytanie dlaczego u Ciebie nie gościła jeszcze Maja? Może trzeba jakąś petycję napisać do tv?
Marzenko postraszyłaś tymi bukszpanami...ja mam ich coraz więcej...chyba będę musiała prosić kogoś do pomocy przy ciachaniu Bojam się co to będzie Ale pewnie kupię jeszcze niejedną kulkę
Ciekawa jestem ile będzie ludziów...wyhasaj się za mnie