Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

ana_art 22:54, 06 cze 2014

Marzenko podaj namiar na ten sklep bo ciekawa jestem nie potrzebuję bo mam 20szt ale jestem ciekawa sklepu
bleebla 22:59, 06 cze 2014

Też poproszę namiar na sklep
Madzenka 23:35, 06 cze 2014

Jagodaa napisał(a)
No jasne, ja znów w tyle z nowościami . Ciekawe czy ta tojeść też tak szybko się rozrasta, jak inne odmiany. Idę czytać, ale na razie nie kupuję. Pewnie i tak nigdzie już nie ma, a poza tym, nie mam gdzie posadzić .
Będę obserwować tę nową kompozycję.

Jagoda ta tojeść purpurowa to szlagier tegorocznego CHFSh ja sie w niej zakochałam na tym zdjeciu
http://www.rhs.org.uk/shows-events/rhs-chelsea-flower-show/exhibitors?ExhibitorType=1&GardenType=1
Sebek 23:56, 06 cze 2014

Tojesc pasuje tam idealnie bukszpany wykulkałaś cudnie, że swoimi jeszcze czekam, dziś dostały florowitem po liściach Po za tym takie nieuczesane też są urocze
Madzenka 06:45, 07 cze 2014

Sebek napisał(a)
Tojesc pasuje tam idealnie bukszpany wykulkałaś cudnie, że swoimi jeszcze czekam, dziś dostały florowitem po liściach Po za tym takie nieuczesane też są urocze

A ja lubię poczochrane tylko wczesną wiosną, z delikatnymi jasnozielonymi przyrostami. W środku sezonu, gdy jest obficie na rabatach bukszpany muszą byc u mnie wystrzyżone, wtedy wprowadzają spokój w ogrodzie. Lubię to ciachanie, ale mam troszeczkę za dużo bukszpanów.... Jak skończę ciąć całość, trzeba będzie zacząć od nowa

Tojeść pasuje idealnie, od razu ją w tych kulach i stipie widzialam
A wczoraj widziałm przetaczniki w Realu i już chciałam kupic... Tylko na rabacie szałwiowo- przetacznikowej ani grama wolnego miejsca.....i lawenda mnie kusiała.... Przecież mam 50 szt.... Po co mi kolejne.... Oj boli.....

I uciekam bic rekord z Ewką w Warszawie
iwonaal 08:01, 07 cze 2014

Ja też poproszę na priv
polinka 08:09, 07 cze 2014

Madżen oglądam Twój ogród, zmiany, które ciągle wprowadzasz(nawet wczoraj swojemu eMowi tłumaczyłam, że ogród nigdy nie jest skończony) i zadaję sobie pytanie dlaczego u Ciebie nie gościła jeszcze Maja? Może trzeba jakąś petycję napisać do tv?

Miłego bicia rekordu
Juzia 08:18, 07 cze 2014

Marzena2007 napisał(a)

A ja lubię poczochrane tylko wczesną wiosną, z delikatnymi jasnozielonymi przyrostami. W środku sezonu, gdy jest obficie na rabatach bukszpany muszą byc u mnie wystrzyżone, wtedy wprowadzają spokój w ogrodzie. Lubię to ciachanie, ale mam troszeczkę za dużo bukszpanów.... Jak skończę ciąć całość, trzeba będzie zacząć od nowa

Marzenko postraszyłaś tymi bukszpanami...ja mam ich coraz więcej...chyba będę musiała prosić kogoś do pomocy przy ciachaniu Bojam się co to będzie Ale pewnie kupię jeszcze niejedną kulkę

Ciekawa jestem ile będzie ludziów...wyhasaj się za mnie

Sebek 08:27, 07 cze 2014

Marzena2007 napisał(a)

Tojeść pasuje idealnie, od razu ją w tych kulach i stipie widzialam
A wczoraj widziałm przetaczniki w Realu i już chciałam kupic... Tylko na rabacie szałwiowo- przetacznikowej ani grama wolnego miejsca.....i lawenda mnie kusiała.... Przecież mam 50 szt.... Po co mi kolejne.... Oj boli.....

O Ty!!! Zazdraszczam, też miałem jechać, ale nie wyszło...
Lena 08:53, 07 cze 2014

Marzena toż ona boska jest ! Mus skopiować i ugościć taką w swoim ogrodzie
Miłej soboty