dziewczyny pewno już śpicie a ja dopiero wróciłam z plenerowej imprezki grilowej .....bardzo dziękuję za odwiedziny każdej osobno . jeszcze dzisiaj mam wypieki na twarzy z wrażeń wczorajszego dnia ....
IWONKA ,MAGDA - dziękuję za fotki ..co ja bym bez was zrobiła .
-SEBEK ---fotki telefonem zrobiła , tylko jakichś kodeków do otwarcia plików kompie nie mam ...mus zainstalować ....tylko co ...jak ...przecież ja mam 100 lat ...zaś muszę uważnie fszyyyyystko czytać ..aauuuuuuu- wyć mi siem chce
GABRIELA --- zaraz zaczynam myśleć ...dam sygnał
KRYS ---- i na wzajem ....słodziaczek jesteś i tyle
MARZENKA ---- energii to mam za 100 ---tego komplementu nie neguję ...owszem mam dużo energii .mam i jestem dumna że JESZCZE MAM .. pytanie tylko jak długo ....bo coś nieraz spadek odczuwam taki ,że Niagara to mało ..
ANIA-ART---- Aniu koni to raczej kraść nie będziem ...bój sie boga kobito , co ci po głowie chodzi ....czy to aby nie o rodonki Bogdzi chodzi ?
MARGARETE----Małgosiu spotkanie nader miłe dla mnie że tyle nowych dziewczyn poznałam i ciebie oczywiście . mam tylko lekki niedosyt gawędzenia ..i tylko dlaczego gardło mi wysiadło ....
AGATA ---- dwa razy to zupełnie mało , bo wygadać się to trzeba się spotkać mniejszą grupą ..pozdrawiam ....
Czy ładne to musicie sami ocenić Teraz zakwitły mi irysy i skradły mi serce granatowe, bo pierwszy raz zakwitły W tym tygodniu powinien zacząć się mój ulubiony spektakl firletek, piwonii, irysów, szałwii i przywrotników Będę Was wtedy katować fotografiami
Teraz na pewno królują jeszcze tulipany na froncie
A na bylinowej czosnki, które mają ode mnie medal Best in Show
Koniec nauki? Przecież człowiek całe życie się uczy Egzaminy mam 23 i 24 czerwca, więc wtedy "kończę" z nauką Na razie staram się odpoczywać, by za chwilę znów ruszyć z kopyta
Orlików namnożyło się u mnie już sporo ani nie wiem kiedy - najnowszy czerwony hmm jest jakby brązowy i jakoś mnie nie zachwycił - nawet dobre zdjęcie mi nie wyszło
fakt że czarne są oryginalne ale moje ulubione to te z ostrogami
Margarete, Krys – fajnie było znowu się spotkać. Dobrze, że mieszkamy tak blisko…28 czerwca u mnie!!!!
hanka_andrus, Sebek – lekki niedosyt zdjęciowy ??? Bardzo dużo zdjęć wkleiła Mala_Mi w wątku Bogdzi – zapraszam na fotorelację
Luki, eliza3 – super, że mogłam Was poznać, mam nadzieję, że jeszcze nie jedna będzie okazja do spotkań.
Ania_ogrodni… - Aniu, na klejnym spotkaniu sama nacykasz takie zdjęcia.
popcarol - już jadę do ciebie!!!
motylla – Małgoś, miło mi cię gościć w moim „szmaragdowym”, zapraszam częściej
Mala_Mi – Aniu, wspaniale, że mogłyśmy się poznać. Dzięki za zdjęcie…to gdzie się teraz spotykamy…pod bukszpanem u Danusi…
Urszulla – nie przejmuj się Uleńko, jak też niektóre osoby kojarzyłam z opóźnieniem. Kasię z Zielonej Góry „załapałam” dopiero po godzinie…chyba za dużo wrażeń !!!
Fajnie było cię poznać. Fotki obiecuję wrzucić wieczorkiem.