Marzena 2007 – Marzenko, zdjęć już dość…bardzo dużo jest do oglądnięcia w wątku u Bogdzie, ale jedno mogę zrobić dla ciebie…podpiszę zdjęcie zbiorowe, bo narzekałaś w którymś wątku, że ludzie na zdjęciach NN, bo nie znasz wszystkich…
górny rząd (od lewej): Andrzej (z Alfą na rękach) + Kondzio , Gabrysia (Gabik), Ula (Urszulla), Małgosia (Margarete), Basia (barbara_kraj…), Anitka (Anita1978), Agatka (Agata19762), Sylwia (Sylllwia), Renatka (Rench), Kasia (Kasik), mąż Ivvvony, kolezanka Mariolki (nie ma swojego wątku na O. ale nas podczytuje), Iwonka (Ivvvona), Kasia (Kasia-Luiza) i Ewa („Moja pierwsza hortensja w ogródku”)
środkowy rząd (za Bogdzią): Ela (eliza3), Kasia (Kindzia), Gosia (malgorzata_s…), Madzia (Madziarzeszów), Ania (Anna_studio) i Łukasz (Luki)
dolny rząd (cały czas od lewej): Mariolka (paniprzyroda) z Łukaszem (synem Uli), Ania (Mala_Mi), Karolina (popcarol), Bogdzia z Laurką na kolanach (córcią Gabrysi), Alinka (alinak), Nikita (czyli ja we własnej osobie) i Krysia (Krys)
Może być..., zadowolona ???