Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Szmaragdowy Zakątek

Szmaragdowy Zakątek

Sebek 11:15, 25 maj 2014

Czekam na dalszy ciąg, bo ciągle mam niedosyt
eliza3 11:24, 25 maj 2014

Nikito, pozdrawiam serdecznie.
Fajnie, że się poznałyśmy, będzie co wspominać
Dziękuję, za wspominkowe fotki na moim wątku.
Krys 11:30, 25 maj 2014

Magda do miłego zobaczenia ,trzymaj się!
Ania_ogrodni... 11:41, 25 maj 2014

Nikita napisał(a)

Ania_ogrodni... - następnym razem koniecznie musisz się z nami wybrać..należysz przecież do ekipy łódzkiej !

Koniecznie, koniecznie, nie mogę się napatrzeć na te zdjęcia i bardzo zazdraszczam tak wspaniałego spotkania. Wszyscy uśmiechnięci i zadowoleni, aż u mnie słoneczko wyjrzało zza chmur.
popcorn 11:48, 25 maj 2014

Magda, pojechalas? Jak nie, przyjezdzaj, mam z 7 metrowych trzmielin - ukorzenionych galézi dla Ciebie.
buziaki!
motylla 12:00, 25 maj 2014

Nikito, pięknie u Ciebie, pięknie!!! Maj zachwyca obfitością kwitnących roślin a u Ciebie aż chce się posiedzieć Pozdrawiam!
Mala_Mi 12:09, 25 maj 2014

Luki napisał(a)
Miło było poznać, chociaż nie porozmawialiśmy, ale za to mogłem się pośmiać.
Tekstem całego dnia było mimo wszystko:
-gdzie jesteś?
-no przy rododendronie

Oj haseł było sporo.. my też płakałyśmy cała drogę ze śmiechu... ale to chyba faktycznie hasło dnia

Miło było Cię poznać Szkoda, że tak krótko.. ale nic straconego

Moje zdjecia są gorsze od Twoich, ale każda pamiątka cieszy
Więc Ci wrzucam do kolekcji......
Tak obładowane jechałyśmy w dwie strony.. a nawet bardziej, tylko jazdy ciut więcej, ale było warto Zaraz lecę sadzić, czyli szukać miejsca na nowe

Spotkanie jakbym miała określić jednym słowem to chyba bym wybrało słowo UŚMIECH
Urszulla 14:48, 25 maj 2014

Nikito,
teraz dopiero Cię kojarzę ze Szmaragdowym zakątkiem
wczoraj miałam mętlik w głowie żeby pokojarzyć nowe osoby

Fajne fotki wrzuciłaś u Elizy, na których jestem z Łukaszem
jakbyś mogła też do mnie je wysłaćDziękuję z góry i pozdrawiam Cię
Nikita 18:19, 25 maj 2014

regli – Renatko, to literówka, ale ta jeżyna naprawdę jest bezkońcowa…rozrasta się w nieskończoność. Widziałam u Caroli… istny busz jeżynowy.

ana_art – ja…do identyfikacji roślin…coś Ty, przecież ja zielona jestem !!!

Margarete, Krys – fajnie było znowu się spotkać. Dobrze, że mieszkamy tak blisko…28 czerwca u mnie!!!!

hanka_andrus, Sebek – lekki niedosyt zdjęciowy ??? Bardzo dużo zdjęć wkleiła Mala_Mi w wątku Bogdzi – zapraszam na fotorelację

Luki, eliza3 – super, że mogłam Was poznać, mam nadzieję, że jeszcze nie jedna będzie okazja do spotkań.

Ania_ogrodni… - Aniu, na klejnym spotkaniu sama nacykasz takie zdjęcia.

popcarol napisał(a)
Magda, pojechalas? Jak nie, przyjezdzaj, mam z 7 metrowych trzmielin - ukorzenionych galézi dla Ciebie.
buziaki!

popcarol - już jadę do ciebie!!!

motylla – Małgoś, miło mi cię gościć w moim „szmaragdowym”, zapraszam częściej

Mala_Mi – Aniu, wspaniale, że mogłyśmy się poznać. Dzięki za zdjęcie…to gdzie się teraz spotykamy…pod bukszpanem u Danusi…

Urszulla – nie przejmuj się Uleńko, jak też niektóre osoby kojarzyłam z opóźnieniem. Kasię z Zielonej Góry „załapałam” dopiero po godzinie…chyba za dużo wrażeń !!!
Fajnie było cię poznać. Fotki obiecuję wrzucić wieczorkiem.
Nikita 18:23, 25 maj 2014

Marzena 2007 – Marzenko, zdjęć już dość…bardzo dużo jest do oglądnięcia w wątku u Bogdzie, ale jedno mogę zrobić dla ciebie…podpiszę zdjęcie zbiorowe, bo narzekałaś w którymś wątku, że ludzie na zdjęciach NN, bo nie znasz wszystkich…

górny rząd (od lewej): Andrzej (z Alfą na rękach) + Kondzio , Gabrysia (Gabik), Ula (Urszulla), Małgosia (Margarete), Basia (barbara_kraj…), Anitka (Anita1978), Agatka (Agata19762), Sylwia (Sylllwia), Renatka (Rench), Kasia (Kasik), mąż Ivvvony, kolezanka Mariolki (nie ma swojego wątku na O. ale nas podczytuje), Iwonka (Ivvvona), Kasia (Kasia-Luiza) i Ewa („Moja pierwsza hortensja w ogródku”)

środkowy rząd (za Bogdzią): Ela (eliza3), Kasia (Kindzia), Gosia (malgorzata_s…), Madzia (Madziarzeszów), Ania (Anna_studio) i Łukasz (Luki)

dolny rząd (cały czas od lewej): Mariolka (paniprzyroda) z Łukaszem (synem Uli), Ania (Mala_Mi), Karolina (popcarol), Bogdzia z Laurką na kolanach (córcią Gabrysi), Alinka (alinak), Nikita (czyli ja we własnej osobie) i Krysia (Krys)

Może być..., zadowolona ???