KasiuWB, Malkul, Kindzia, Moniika, witajcie w moich skromnych progach Cieszę się, że do mnie zajrzałyście. Normalnie szok jak zobaczyłam tyle nowych postów
Cieszę się że Kotek się Wam podoba. Już nie mogę się doczekać kiedy do nas trafi. Podobno jego babka była persem, dlatego taki włochacz z niego
Mathildis,tak, oczka ma na razie niebieskie, ale prawdopodobnie mu się jeszcze zmienią.
KasiuWb, moje hortki no-name są już całusie czerwoniutkie. Chyba tak ma być. Ciekawa jestem strasznie co za gatunek dostałam i czy mi zakwitnie. Z działką mamy na razie całą maaaaasę roboty. Ciężko jest pustynię przekwalifikować w coś.
Gierczusia i Ewcia z Piaskowni , No więc pomyślałam sobie, że nawet jeśli popełniłam całą masę błędów z tymi hortkami – to cóż – będę się na nich uczyć Jak mi hortki padną – to też będzie z tego jakaś nauka. Hortensje wsadzałam, powiedzmy, że na początku września. Obornik był granulowany, nasypałam go na dno dołka, przysypałam ziemią trochę i w ten dołek wsadziłam hortki. Nie pomyślałam, że to już może być za późno. Jestem kompletnie zielonym ogrodnikiem, tak sobie myślę, że pewno parę roślin zdołam uśmiercić zanim się nauczę nie robić głupot. Mam jednak nadzieję, że hortki jakoś przeżyją, bo chyba byłoby mi strasznie przykro jakby mi padły.
Kurcze Ewuś, a ja wpadłam w międzyczasie na inny pomysł, by te rh wsadzić po wschodniej części - bo by miały i słońce i trochę cienia później. W sumie front domu, ładnie by się prezentowały. Właściwie to doszłam do wniosku, że nie mam żadnego dobrego miejsca dla nich, bo wszędzie będzie coś nie tak. Ale i tak bym je gdzieś chciała.
Każdą Waszą radę łykam i czytam z uwagą, bo jestem kompletnie zielonym ogrodnikiem. A lepiej przeczytać coś i pomyśleć niż zrobić coś kompletnie głupiego
Gosiu, nam też było naprawdę miło poznać Ciebie osobiście i Twoją uroczą rodzinkę . Ciacho prima sort Musisz podzielić się przepisem No i faktycznie nie nagadałyśmy się, ale lepiej niedosyt, niż przesyt
Fajnie, że tak mnie pozytywnie odbierasz Ja nigdy o sobie tak dobrze nie myślałam. Blondyneczka z ładnym uśmiechem No, no.... Miło połechtałaś moje ego. A mój mąż to już całkiem poczuł się dowartościowany
Masz taki piękny, nowoczesny dom. Mój mąż teraz żałuje, że takiego sobie nie wybudowaliśmy. Świetny projekt i super wykonanie Już jak byliśmy u Marzenki, to stwierdziliśmy zgodnie, że gdybyśmy budowali kolejny dom, to tylko taki nowoczesny. Tylko ja mam skłonność do gadżeciarstwa i nie wiem, czy byłabym konsekwentna. U mnie panuje taki nowoczesny eklektyzm Lubię nowoczesne, dizajnerskie przedmioty, meble, lampy, ale też kocham przedmioty z duszą i historią
Podobnie jest w moim ogrodzie. Z jednej strony podświetlane donice i srebrne kule, a z drugiej hortensjowy zakątek ze stylizowanymi na Fermob meblami Ale w sumie jakoś to się ze sobą łączy, w dziwny sposób
Dzięki projektowi Magnolii i własnej cieżkiej pracy, też stworzysz piękny ogród. Już teraz widzę ten potencjał i jak pięknie będzie, jak te trawy Ci się rozrosną Fantastycznie, że Twój mąż ma złote rączki, ale niech uważa na paluszki
Mam nadzieję, że moje roślinki z serca podarowane przyjmą się dobrze w Twoim ogrodzie
Zaproszenie masz otwarte, kiedy będziesz miała wolną sobotę czy niedzielę, to daj znać, a na pewno się jakoś zgramy czasowo Będę grzała Ci miejsce w hortensjowym
A teraz kochana, leć się wygrzewać w słonku. I odpocznij sobie Buziaczki
Gosiu, nam też było naprawdę miło poznać Ciebie osobiście i Twoją uroczą rodzinkę
Fajnie, że tak mnie pozytywnie odbierasz Ja nigdy o sobie tak dobrze nie myślałam. Blondyneczka z ładnym uśmiechem No, no.... Miło połechtałaś moje ego
Masz taki piękny, nowoczesny dom. Mój mąż teraz żałuje, że takiego sobie nie wybudowaliśmy. Świetny projekt i super wykonanie Już jak byliśmy u Marzenki, to stwierdziliśmy zgodnie, że gdybyśmy budowali kolejny dom, to tylko taki nowoczesny. Tylko ja mam skłonność do gadżeciarstwa i nie wiem, czy byłabym konsekwentna. U mnie panuje taki nowoczesny eklektyzm Lubię nowoczesne, dizajnerskie przedmioty, meble, lampy, ale też kocham przedmioty z duszą i historią
Podobnie jest w moim ogrodzie. Z jednej strony podświetlane donice i srebrne kule, a z drugiej hortensjowy zakątek ze stylizowanymi na Fermob meblami Ale w sumie jakoś to się ze sobą łączy, w dziwny sposób
Dzięki projektowi Magnolii i własnej cieżkiej pracy, też stworzysz piękny ogród. Już teraz widzę ten potencjał i jak pięknie będzie, jak te trawy Ci się rozrosną Fantastycznie, że Twój mąż ma złote rączki, ale niech uważa na paluszki
Mam nadzieję, że moje roślinki z serca podarowane przyjmą się dobrze w Twoim ogrodzie
Zaproszenie masz otwarte, kiedy będziesz miała wolną sobotę czy niedzielę, to daj znać, a na pewno się jakoś zgramy czasowo Będę grzała Ci miejsce w hortensjowym
A teraz kochana, leć się wygrzewać w słonku Buziaczki