Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska

Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska

Enya73 21:50, 25 wrz 2013

malkul napisał(a)
Anitko - przelazłam podziekowac Ci za wszystko!
Za odwiedziny, za twój usmiech sliczny i za roslinki.
Juz wszystko posadzone i obiecuję że będę dbała jak Pani Natura przykazała
Posyłam całuski i raz jeszcz ebardzo Ci dziękuję
Nie mysl jednak że cię tam nie napadnę i nie usadzę kiedyś dupki na Twoich krzesłkach przy hortensjowym zakątku!
On mnie woła

Gosiu, nam też było naprawdę miło poznać Ciebie osobiście i Twoją uroczą rodzinkę
Fajnie, że tak mnie pozytywnie odbierasz Ja nigdy o sobie tak dobrze nie myślałam. Blondyneczka z ładnym uśmiechem No, no.... Miło połechtałaś moje ego

Masz taki piękny, nowoczesny dom. Mój mąż teraz żałuje, że takiego sobie nie wybudowaliśmy. Świetny projekt i super wykonanie Już jak byliśmy u Marzenki, to stwierdziliśmy zgodnie, że gdybyśmy budowali kolejny dom, to tylko taki nowoczesny. Tylko ja mam skłonność do gadżeciarstwa i nie wiem, czy byłabym konsekwentna. U mnie panuje taki nowoczesny eklektyzm Lubię nowoczesne, dizajnerskie przedmioty, meble, lampy, ale też kocham przedmioty z duszą i historią
Podobnie jest w moim ogrodzie. Z jednej strony podświetlane donice i srebrne kule, a z drugiej hortensjowy zakątek ze stylizowanymi na Fermob meblami Ale w sumie jakoś to się ze sobą łączy, w dziwny sposób

Dzięki projektowi Magnolii i własnej cieżkiej pracy, też stworzysz piękny ogród. Już teraz widzę ten potencjał i jak pięknie będzie, jak te trawy Ci się rozrosną Fantastycznie, że Twój mąż ma złote rączki, ale niech uważa na paluszki

Mam nadzieję, że moje roślinki z serca podarowane przyjmą się dobrze w Twoim ogrodzie
Zaproszenie masz otwarte, kiedy będziesz miała wolną sobotę czy niedzielę, to daj znać, a na pewno się jakoś zgramy czasowo Będę grzała Ci miejsce w hortensjowym

A teraz kochana, leć się wygrzewać w słonku Buziaczki
Madzenka 06:47, 26 wrz 2013

A zhpdjęcia ze spotkania gdzie SOM ?
Enya73 08:29, 26 wrz 2013

A nie ma
gierczusia 14:49, 26 wrz 2013

Nooo zdjęć ni ma ??..... Skandaliczny skandal ... Jak by powiedziała Madzenka
sylllwia 15:02, 26 wrz 2013

Może i ja się skuszę na jadalną jarzębinę, miejsca ci u mnie dostatek pozdrawiam
Enya73 15:02, 26 wrz 2013

Zastanawiam się Ela, czy nasze sobotnie spotkanie uznać jako ogrodowiskowe czy prywatne Będziemy się focić czy nie? Bo nie wiem czy mam się zrobić na bóstwo czy nie??? Buziam
Enya73 15:04, 26 wrz 2013

sylllwia napisał(a)
Może i ja się skuszę na jadalną jarzębinę, miejsca ci u mnie dostatek pozdrawiam

Oj, tak.Ja już oczami wyobraźni widzę tę jarzębinę u Ciebie Piękne wianki będziesz mogła robić z jej owoców, są prawie tak duże jak rajskie jabłuszka

Pozdrawiam serdecznie
Anita1978 15:06, 26 wrz 2013

Enya73 napisał(a)
Zastanawiam się Ela, czy nasze sobotnie spotkanie uznać jako ogrodowiskowe czy prywatne Będziemy się focić czy nie? Bo nie wiem czy mam się zrobić na bóstwo czy nie??? Buziam

Rób się rób! Poprosimy fotorelację koniecznie! Pozdrawiam
sylllwia 15:20, 26 wrz 2013

Enya73 napisał(a)

Oj, tak.Ja już oczami wyobraźni widzę tę jarzębinę u Ciebie Piękne wianki będziesz mogła robić z jej owoców, są prawie tak duże jak rajskie jabłuszka

Pozdrawiam serdecznie

O tym właśnie myślałam, o wiankach a i na nalewkę może starszy jak urośnie.
A czy to jest duże drzewo, tzn. jak wysoka urośnie?
baraga1904 15:51, 26 wrz 2013

Enya73 napisał(a)

Bez zaproszenia? Aga- to nie wypada

...no wiesz...do mnie możesz zawsze i o każdej porze....masz u mnie zaproszenie stałe i non stop...
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies