Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

Magda70 20:49, 25 wrz 2013

Ale dziś miałaś dary...ulala...
Nie obijałaś się
leon60 20:54, 25 wrz 2013

Tyle cudowności w jeden dzień ? mus nas tu fotkami zarzucić
malkul 20:58, 25 wrz 2013

Olu no z tym może byc problem
Madzia ja od czterech lat nie mam kiedy się poobijać
Magda70 21:06, 25 wrz 2013

Sugerujesz, ze ja się obijam??
malkul 21:07, 25 wrz 2013

nie sugeruję tylkoże ja pragne się poobijać, Oj jak pragnę.
beta 21:10, 25 wrz 2013

hejka....widzę, że nawet u siebie nie masz spokoju
beta 21:31, 25 wrz 2013

proszę

https://www.ogrodowisko.pl/watek/3841-ciacho-imbirowe-z-gruszka
gusiarz 21:33, 25 wrz 2013

Gosiu - zanim derenia posadzisz leć prędko do lasu (!!!) - przytaszcz jakiś omszały spróchniały kawał drewna i włóż pod korzenie temu derniowi. Nie musi by wielki kawał - ważne by z lasu i omszało - podpróchniały. Derenie to uwielbiają - takie drewienko dobrze trzyma wilgoć
Magda70 21:36, 25 wrz 2013

Znając Gośkę to pewnie już poleciala do lasu...
Ona nie wie co to obijanie się
Enya73 22:05, 25 wrz 2013

malkul napisał(a)
A potem miałam cudnych gości, urocza blondyneczka i przytsojny mąż blondyneczki
tzn. Anita - Enya73 ze slicznym usmiechem

Nawet moje ciacho im smakowało tak sie cieszę
Niestety nie posiedzili zbyt długo a szkoda bo "gęby" nam się nie zamykały.
Bardzo fajnie ludzie. musze sie wprosic latem na kawkę

Oczywiście przywiozła roslinki. Juz wsadzone ma się rozumieć, Uzupełniłam dziury na rabatach tam gdzie czekały na brakujące jarznianki.
Juz pieknie podzielone , wystarczyło posadzić.

I runiankę swoją dla mnie wykopała tez juz posadziłam na razie w mojej poczekalni bo rabata nie gotowa.

Kochana Anitko - bardzo dziękuję za odwiedziny, sliczny usmiech oraz roslinki
CMOK CMOK CMOK dla Was

Gosiu, nam też było naprawdę miło poznać Ciebie osobiście i Twoją uroczą rodzinkę . Ciacho prima sort Musisz podzielić się przepisem No i faktycznie nie nagadałyśmy się, ale lepiej niedosyt, niż przesyt
Fajnie, że tak mnie pozytywnie odbierasz Ja nigdy o sobie tak dobrze nie myślałam. Blondyneczka z ładnym uśmiechem No, no.... Miło połechtałaś moje ego. A mój mąż to już całkiem poczuł się dowartościowany

Masz taki piękny, nowoczesny dom. Mój mąż teraz żałuje, że takiego sobie nie wybudowaliśmy. Świetny projekt i super wykonanie Już jak byliśmy u Marzenki, to stwierdziliśmy zgodnie, że gdybyśmy budowali kolejny dom, to tylko taki nowoczesny. Tylko ja mam skłonność do gadżeciarstwa i nie wiem, czy byłabym konsekwentna. U mnie panuje taki nowoczesny eklektyzm Lubię nowoczesne, dizajnerskie przedmioty, meble, lampy, ale też kocham przedmioty z duszą i historią
Podobnie jest w moim ogrodzie. Z jednej strony podświetlane donice i srebrne kule, a z drugiej hortensjowy zakątek ze stylizowanymi na Fermob meblami Ale w sumie jakoś to się ze sobą łączy, w dziwny sposób

Dzięki projektowi Magnolii i własnej cieżkiej pracy, też stworzysz piękny ogród. Już teraz widzę ten potencjał i jak pięknie będzie, jak te trawy Ci się rozrosną Fantastycznie, że Twój mąż ma złote rączki, ale niech uważa na paluszki

Mam nadzieję, że moje roślinki z serca podarowane przyjmą się dobrze w Twoim ogrodzie
Zaproszenie masz otwarte, kiedy będziesz miała wolną sobotę czy niedzielę, to daj znać, a na pewno się jakoś zgramy czasowo Będę grzała Ci miejsce w hortensjowym

A teraz kochana, leć się wygrzewać w słonku. I odpocznij sobie Buziaczki