dziękuję za opinię jeszcze się nie zdecydowałam. Wybieram się do ogrodu Kasi i na żywo obejrzę bardzo mi się podobają drzewa w odcieniu bordo ale obok juz są więc tu chyba zielone pasują. Pomysłów milion a decyzji brak
Jeżówki u mnie takie juz:
Kotek nas sobie zaadoptował i jest dziękuję za miłe słowa.
Mam ich kilka i za namową teściowej zostawiłam. Muszę im dolne liście obcinać bo wielkie są.
Poszłam zdjęcia zrobić (bo niestety już nie pada...)
I tak chyba najwyższa
Ten rok jakiś dziwny - trzmielina kwitnie i śliwki na Nigrze. Może i ona zakwitnie trawa na ostatnim planie - nie wiem co to i nie kwitła nigdy, rośnie na jakieś 1.60m
Kasia bo Edyta wielka jest i już a ten tekst zgrał się trochę z tym wypadkiem o którym wspomniałem na Orlej Perci , miejsce (szlak) dla mnie bardzo ważne
Karola, już jesteś kolejną osobą która mi zadaje to pytanie , czy rabata jest podwyższona . Nie, nie jest podwyższona, ale przez to że posadziłam wysokie hosty z tyłu , a niskie na przodzie wyszedł taki efekt podwyższonej rabaty.
Tak to wygląda w zbliżeniu.
Witam serdecznie, czy ktoś może rozpoznaje co to jest i jak z tym walczyć?
Mam wrażenie, ze przeszukałam cały internet o chorobach hortensji, jednak tego nigdzie nie znalazłam ...
Prosze o pomoc.
Kupiłam w Zielonych Progach, to Pink Marshmallow. Niski jest, u Izy drugi rok w gruncie i ma nie więcej niż 30-40 cm. Zrobiłam Ci zdjęcie na szybko, jeszcze nie posadzony. Obok perovskia Little Spire.