Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ukojenie

Ukojenie

zoja 18:26, 16 sie 2018

Iwonka tutaj jeszcze na zblizeniu:

U mnie jest tasma ale mysle, ze na czystym wianku tez byloby ladnie
Ta tasma jest wygodniejsza od nitki czy sznurka poniewaz jest szersza i taka troche lepka.
W zeszlym roku robilam nitka i bylo fajnie
Iwk4 18:40, 16 sie 2018

zoja napisał(a)

Nie ma za co.
Myslalam, ze doczytalas co Radziowi pisalam wczesniej, ale powtorze: to wianek ze slomy 15cm srednicy, najpierw owinelam go zielona tasma florystyczna a potem ta sama tasma przywiazywalam rosliny.

Przepraszam Zoju, tym razem wybiórczo czytam, muszę pędzić podlewanie ogrodu ćwiczyć...
Ale żeby nie było, cofnęłam się i doczytałam również. Przepraszam, że nadwyrężam cierpliwość. Zawsze podziwiam, jak ktoś cierpliwie tyle razy pow3tarza to samo
Juz nawet ilosć wątków zmniejszyłam, które odwiedzam cichaczem, i tak sporo czasu to zajmuje. Tu za wiankiem przybiegłam Pozdrawiam, do następnego razu
mrokasia 20:53, 16 sie 2018

Też byłam w B i kilka opakowań EE przykleiło mi się do ręki .
Kasia_CS 22:05, 16 sie 2018

kurcze, a miałam dzis do B zajrzeć.. no coż, jutro zrobię napad jakiś
Aurelllia 22:31, 16 sie 2018

Ojej a ja wertowałam gazetki i nic nie bylo, że już tulipki są ale pamiętam z zeszłego roku, że tez po 15 się pojawiły
zoja 22:55, 16 sie 2018

Iwk4 napisał(a)

Przepraszam Zoju, tym razem wybiórczo czytam, muszę pędzić podlewanie ogrodu ćwiczyć...
Ale żeby nie było, cofnęłam się i doczytałam również. Przepraszam, że nadwyrężam cierpliwość. Zawsze podziwiam, jak ktoś cierpliwie tyle razy pow3tarza to samo
Juz nawet ilosć wątków zmniejszyłam, które odwiedzam cichaczem, i tak sporo czasu to zajmuje. Tu za wiankiem przybiegłam Pozdrawiam, do następnego razu

Iwonka nie przepraszaj - ja nie mam nic przeciwko powtarzaniu lepiej dwa razy zapytac niz sie domyslac
Ja po watkach biegam ale nie zawsze slad widac tez pewnie kiedys zwolnie...
zoja 22:56, 16 sie 2018

mrokasia napisał(a)
Też byłam w B i kilka opakowań EE przykleiło mi się do ręki .

Kilka? To swietnie zaopatrzona ta Twoja, u mnie dali jedno pudlo.
zoja 22:57, 16 sie 2018

Kasia_CS napisał(a)
kurcze, a miałam dzis do B zajrzeć.. no coż, jutro zrobię napad jakiś

Spokojnie nie bylam w Twoim rejonie tylko u siebie na peryferjach powodzenia jutro!
zoja 22:58, 16 sie 2018

Aurelllia napisał(a)
Ojej a ja wertowałam gazetki i nic nie bylo, że już tulipki są ale pamiętam z zeszłego roku, że tez po 15 się pojawiły

W gazetce nie ma, ja wypatrzylam na forum - chyba u Mirellki jako pierwszej ona kupila tulipany botaniczne a w mojej B ich nie bylo
zoja 23:03, 16 sie 2018

Po powrocie z pracy troche oczyscilam miejsce pod hortensje.
Wycielam do konca roze - teraz musze korzenia sie pozbyc. Usunelam podpory, wycielam winobluszcz...
Nadal nie najlepiej, ale jest tak:

A gdy zrobilo sie zimno wrocilam do domu pichcic sos do sloikow i sok pomidorowy na zime.

Kiedy bedzie mozna odsapnac???