Topola – ja też lubię szary. Śmieszne to bo teraz szukam grysu granitowego i łupka granipowego ale wszędzie jak oglądam to mają takie rudo żółtawe przebarwienia i mnie to już razie a sprzedawcy się śmieją.
Gabrysia - łączę się z Toba w bólu i poszukiwaniu kręgosłupa. jednak najbardzie j to mnie łapy bolą czuję dziś każdą kosteczkę, chyab sie obrażę na te taczkę
Dziewuszki -dziś mam wolne bynajmniej na razie bo pada deszcz.Ciesze się i się nie cieszę.Odpoczne ale robota stoi.
Chciałyście moejj buzi to ja macie
Evchen - konsekwencja w realizacji projektu o podstawa jak ma być pieknie i spójnie. Choć np. stipy do lawendy sama upchałam i bałam sie że Magnolia będzie krzyczeć. ale nic -ona nigdy chyab nie krzyczy bo to taki aniołek jest.
MArzenko-ty zawsze wesprzesz miłym słowem. Danusiow aekipa ma sprzęt wiedzę i doświadczenie i jendak dniówkę wrabiają a ja mam tylko siłe mięśni taczke łopatę i te 60 minut kiedy Klara zasypia.
Tuliskam się mocno.
Cudnie to jest teraz już. Na początku jak te marchewki wschodzą równo z chwastami, a siedzisz już nad tym ze 2 godziny, a końca rządka nie widać, to nie jest wesoło. Ale teraz fajnie się marchewki wyrywa.
Warzywniaka nie otwieram, jeszcze co! Ale na degustację serdecznie zapraszam.
Małgosiu pomarańcz w ogrodzie aktulnie mi się nie podoba... Na pewno przy ścianie wodnej nie będzie tego koloru, bo tu dominują lagodne barwy Ale rabata przy tarasie kuchennym dostnie pomarańcz, tylko muszę na niego nabrac ochoty
Chyba moją austinkę golden celebration przesadzę przy kuchni a w jej miejsce jesienią zawita u mnie Leonardo (fszystko przez Izę
Ja bardzo lubię zmiany. Nie wyobrażam sobie corocznej modyfikacji ogrodu i dązenia do ideału estetycznego. Ty jesteś teraz na etapie zakładania ogrodu a dopiero skończyłaś wykańczanie wnętrz nawet nie myślisz o zmianach ale poczekaj za dwa lata
mało masz roboty?- niech siedzą w przedszkolu aż stracą całkiem liście, albo do jesieni.
Wracać do starego avatarka?- za kilka dni, teraz mam fazę 'na ciemno' Co prawda krzywy nos tu widać, ale wydaje się ostry, a jest miękki jak smoczek ( tak mówią dzieci)
Kolejne pytanie: sprawa tak : mam czosnki ozdobne, które sadziłam jesienia jako cebule w tzw. przedszkolu teraz musze to wsadzić w docelowoe miejsca na rabatach i nie wiem czy mogę teraz czy dopiero na jesień?