Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wszystko o czym ... Marzysz

Wszystko o czym ... Marzysz

popcorn 20:21, 10 lip 2013

Kasia, ale pyszności pokazujesz I donice jakie bujne!!
Ja z interesem

znasz tę firmę?? chcę kupic przez alle, warto?

ACM Agrocentrum
ul. Domaszowska 140
25-420 Kielce
malkul 20:47, 10 lip 2013

Gdzie ty kobietko mieszkasz że masz takie pomidory z gruntu?
Mala_Mi 21:07, 10 lip 2013

Liliowce cudne, szczególnie ten pierwszy I takiego na bank nie mam
ka1sia 22:09, 10 lip 2013

anna_g napisał(a)

Kasiu z chęcią się częstuję bo już cosik głodna jestem a do obiadku jeszcze z godzinka i ciut
Ale mam pytanie - czy ta żurawka na ostatnim zdjęciu to Marmalade??? W słońcu ją masz? Sorry ale nie dam rady znaleźć wstecz tego co to tam wsadziłaś przy pomocy ogrodowiczan Bardzo ładne te obsadzenia

Na zdrówko, Aniu
ta żurawka to rzeczywiście marmoladka, ma słońce od rana do godz.16 i wcale jej to nie przeszkadza, wręcz przeciwnie zauważyłam nawet, że ta połowa (po lewej stronie) , która jest dłużej w słonku jest zdecydowanie bujniejsza i lepiej wybarwiona. U mnie chyba ta odmiana jest najbardziej niezawodna
ka1sia 22:12, 10 lip 2013

popcarol napisał(a)
Kasia, ale pyszności pokazujesz I donice jakie bujne!!
Ja z interesem

znasz tę firmę?? chcę kupic przez alle, warto?

ACM Agrocentrum
ul. Domaszowska 140
25-420 Kielce

Tak, Karola, znam, myślę, że warto. A co tam wypatrzyłaś, jesli mogę zapytać? Może obejrzę na żywo i Ci wtedy podpowiem czy warto?
ka1sia 22:14, 10 lip 2013

malkul napisał(a)
Gdzie ty kobietko mieszkasz że masz takie pomidory z gruntu?

Gosia, no jak to gdzie? na świętokrzyskiej ziemi te pomidory żmnie zaskakują ale ja już kupilam takie wypasione
ka1sia 22:18, 10 lip 2013

asc napisał(a)
Liliowce cudne, szczególnie ten pierwszy I takiego na bank nie mam

Anek, no nie wierzę mam pięć kwiatuchów na krzyż i akurat wśród nich takiego, którego nie masz żebym ja jeszcze biedna wiedziała, jak to się zwie... ale skąd...przecież kartki wyrzuciłam
Jak się u mnie lekko rozrośnie, to oczywiście mogę się podzielić
Joaska 11:05, 11 lip 2013

Kasiu donice na prawdę wybujały baaaardzo
Byłam wczoraj po ziemie w kostomłotach ....żeby nie było z wyliczona gotówką ...zł 15 żeby nie kusiło
Dostawili nowiusieńkie miłorzęby!!!!! takie wypasione - te moje to bidoki są ale cóż podkarmi ę i tez wyrosną.... musze Ize powiedziec co by na ten płot kupiła bo są duże okazy!!
Izowe trawki jeszcze były....

Miłorzęba Mariken małego już nie ma
Koniecznie rezerwuj tego Twojego bo Ci go sprzątną z przed nosa!

Kusił mnie wiąz .... nawet wiem jak bym go podwiązała że by podwyższyć....
i chyba dostawę mieli bo jeździli z wózkami i cudeńkami na nich

A no i cały czas dumam nad sliwami coś mnie nie przekonują jedne maja drobniuteńkie listeczki...a drugie gałezie jak miotły chyba po drugiej stronie tez dam miłorżeby i będzie spokój
gierczusia 18:41, 11 lip 2013

ka1sia napisał(a)

Na zdrówko, Aniu
ta żurawka to rzeczywiście marmoladka, ma słońce od rana do godz.16 i wcale jej to nie przeszkadza, wręcz przeciwnie zauważyłam nawet, że ta połowa (po lewej stronie) , która jest dłużej w słonku jest zdecydowanie bujniejsza i lepiej wybarwiona. U mnie chyba ta odmiana jest najbardziej niezawodna

Nooo , to mi ulżyło .. Bo wysadziłam sobie marmoladkę i ma słońce mniej więcej do 11... Noo i siem martwiłam .. Oczywiście ,najpierw posadziłam a martwiłam się potem
gierczusia 18:43, 11 lip 2013

Jak u Ciebie te pysznościoglądam , to trudno się oprzeć pokusie ogródka warzywnego