Kasiula to czerwiec ale niektóre rośliny już mają żółte liście a więc zbliża się jesień
Agapant mam drugi rok, ale nie widzę, żeby miał chęć zakwitnąć, nie wiem jak go zachęcić
Aha,,,to cały sekret w podwiązaniu.
Oj to na moje wykładńce już za późno.Szkoda.Ale na przyszły rok, jak nie zaponę, to tak zrobię , jak ty to robisz A z nimi.Czyli, podwiązywać, podwiązywać.
Muszę być rozważna, po pierwsze pieniążków mało, po drugie co za dużo, to nie zdrowo, po trzecie ogród nie jest z gumy. Nie chcę też zepsuć tego co mam, korekty będą, ale umiarkowane. Jedyne co w planach wychodzi na prowadzenie to posadzenie dużych drzew o koronie parasola. Stało się to konieczne, bo przedtem miałam 2/3 patelni, teraz mam całą, bo sąsiad wyciął dwie śliwki i iglaka i nie mam już cienia. No i tu problem, co i gdzie posadzić, może ktoś pomoże. Wstawiam zdjęcie ogrodu z okna i to ma być tu.
tu już nie ma drzew za siatką
tu jeszcze są
Witam. Proszę o pomoc. Po powrocie z urlopu pomimo podlewania przez siostrę zastałam na balkonie suche kule Z 4 bukszpanowych kul 2 prawie całkowicie uschły, jedna tak jak na zdjęciu poniżej i tylko jedna się uchowała zielona
Proszę o pomoc. Czy jest co jeszcze ratować?
Czyli już ci kwitnie ta Giardinia ??
Jestem ciekawa tych dalszych wieści o niej.
także jeżeli będziesz pamiętać , to proszę o wieści o niej.
Bo róża cudna
Ja lubię clemki, rożne.Jeszcze kilka za mną chodzi.I jak trafię to kupię.
Na ładniutki wygląd mandzurskiego musiałam czekać 3 lata.
I kolejny rok jest jeszcze piękniejszy.to na przyszły może będzie jeszcze piękniejszy , większy
Kolorowo to ja lubię, oj lubię
Dziękuję.Też buziam
Janka kupilam w tym roku Munstead Wood takie byle co przyslali, ale daje czadu wiec sie ciesze ze bede miala taki krzak jak ty jezeli piszesz, ze to krzewy pojedyncze.
Mam pytanie na jaka wysokosc od ziemi ja tniesz.
To samo pytanie odnosnie Geoff Hamilton i Pashminy. Roze sa u ciebie bardzo duze i rozlozyste.
Mam tez Asprin pieknie rosnie kwitnie bez przerwy.
Masz bardzo ladny zestaw roz, pashmina, bauquet.... I tineke na str 373.