Basiu, ponieważ jesteśmy z tej samej okolicy, to zapytam gdzie Ty Kobieto kupujesz tak piękne sadzonki, masz jakieś sprawdzone miejsca? Błagam podziel się informacją
Ciekawy ten pomysł z ławeczką pośrodku, ale tam mam pełne słońce i zanim doczekałabym ławeczki to raczej zostanę przy rozkładanym fotelu przy samych schodach tak jak teraz. Generalnie taniej i szybciej dla mnie będzie zagospodarować miejsce roślinami.
Ładny ten berberys concorde.
O drzewie myślałam nie w tej części pod oknami tylko dalej. Tam długi mur, właśnie za tym krótkim kamiennym krawężnikiem. Tam mam taki plan jak piszesz: bukszpany, lawenda, perowska się ukorzenia chciałam też molinie.
Tu z bliska to miejsce. Narazie kosmosy, cleome, ukorzenia się kocimiętka i perowska. Drzewo tylko jedno pośrodku chciałam tam wysokości starczy.
dzięki, miło mi, ale naprawdę jeszcze jest bardzo dużo do zrobienia, zmiany itd. no ale nie samym ogrodem człowiek żyje )
LO to jedna z moim ulubionych róż, w tym miejscu gdzie jest sprawdza się świetnie, nawet się nie spodziewałam takiego efektu z jednej sadzonki
Pozdrawiam
Chociaż może to niegłupi pomysł, wczoraj widziałam w sprzedaży tyle roślin co ja wywalam z rabat i w takich cenach, że faktycznie jakby człowiek miał czas to można by robić niezły biznes
) robimy jak czas i siły pozwalają, bez szaleństw ) ta kropeczka czyli lustro będzie na samym końcu, najpierw trzeba zrobić inne prace. Wszystko w swoim czasie
Pozdrawiam