Ania, dzięki jeśli się gdzieś spotkamy to chętnie wywaliłam kupę które kiedyś dostałam od Dziewczyn, bo były maleńkie takie P9 i wyżej, C1 najlepsze są
Carola u mnie byś miała w ciągu tygodnia ) a tak naprawdę to strasznie długo!!!
Zamów mapę tzw. do celów opiniodawczy i na jej podstawie możesz uzyskać zgody na przyłącza i jak zamówisz w wersji elektronicznej to projektant juz może wpasowywać dom i inne naniesienia ,to są drobne koszty.
Krysiu, to co radzisz zrobić? Hostel obiecał że mapkę dla projektanta dostanę za dwa tygodnie. Na tę z pieczątkami i uzgodnieniami do celów projektowych trzeba czekać bo okres urlopowy. Hmmm...
Weż tę mapkę do projektanta teraz i juz nie robi wstepne projekty i załatwia zgody na przyłącza,a jak bedzie ta do celó projektowych to zrobie usytuowanie ostateczne domu i podjazdów i wystapi o pozwolenie.
Rozważ dom z 3 sypialniam,to nie jest duzo wiekszy koszt teraz i w ksploatacji ,ale ułatwia życie,wiem ,że Gabrysia pojedzie na studia ale zawsze dla niej jej pokój zostanie,bedzie przyjezdzac
Krysiu zgody na przyłącza już mam, od poprzedniego właściciela. Przenoszę je teraz na swoje nazwisko. Chyba nie powinno być problemu.
Nad projektem ciągle myślę dzięki za radę. Myślę, myślę
Oooo, Carola podoba mi się. Masz moje błogosławieństwo.
A garaż? Zrobisz sobie łazienkę bez okna i garaż dobudujesz z boku. Już ci projekt zrobiłam...ha ha.
Edit:
A, zapomniałam...w garażu okno musi być...oczywiście dla roślinek które tam będą zimowały