Ziele to głowienka najprawdopodobniej - dwuliścienna, zastosuj Starane np. A na to choklerstwo na drugim zdjęciu nie mam sposobu, bo jest jednoliścienne, jak trawa. I zdecydowanie może zabić, zarosnąć, zniweczyć wszystko co wpływa na dobry wygląd trawnika, który powinien wyglądac doskonale. Bez takich dizkich kęp.
Grusza wieerzebolistna prawidłowa nazwa. Posadziłyśmy u Hani przy biurze, ma szansę, a nawet pewnośc, bo u mnie (Babci Jasi) na północnym wschodzie zimuje już 30 lat
Owczarek wymaga wiele ruchu, biegania, poza tym krótko zyje i na pewno gdy nie będziecie z nim biegali, zniszczy z nudów ogród. To wielki pies i jego waga po przegalapowaniu po kwiatach spowoduje wiadomo co, a sika z góry i sporo,. więc pomyśl.
Jeśli pies, to idzie w parze odpowiedzialność jego włąściciela za niego. Odpowiedzialności i zaangażowania nie ma... no to po co pies?
Dlatego piszę, bo obserwuję od lat jak moi klienci traktują psy, jedni super - inni znacznie gorzej dla psa, a dla ogrodu to nie wspomnę.. jesli nie chodzą na spacery - ogród staje się ubikacją psa.
Trawnik w opłakanym stanie i krajobraz księżycowy.
Pewnie masz takie ustawienie, że się zmniejsza. Prawidłowa wielkość to 640x426 mniej więcej. Nasz uatomat zmniejsza zdjęcia do takich wartości, jeśli masz wielkie na dysku, wgrywanie długo trwa.
Trzeba wybrane zdjęcia zmniejszać przed wgraniem. Ja eksportuję na pulpit zmniejszone i dopiero zamieszczam.
Nie kliknęłąś chyba na miniaturkę która ukazuje się po prawej stronie Wgraj zdjęcie.
Danusiu - zmartwiłam się, że trzeba ostrzyć, bo to dopiero roczny zakup. Pan "specjalista" chce od naostrzenia 30-40 zł. Chyba oszalał... a może takie są ceny?
Muszę jeszcze gdzieś sprawdzić.
Jeny, ale to forum wciąga... godzinę temu pisałam, że muszę iść spać
Pozdrawiam
Hania
Ja byłam na pół chora, Hania na pół chora... żeebyś widziała jaka była akcja czy jedziemy czy nie.. Witek rzucał monetą, ja jechałam a Hania była na telefonie...wisiała czyli rozmawiała ze mną