Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Madżenka"

Zielony Punkt - ogród Finki 00:06, 14 sty 2014

Do góry
O jesteś Witamy szanowną Panią , klaniamy sie w pas i ani się waż uciekać od nas !
Ogród u stóp klasztoru 00:04, 14 sty 2014

Do góry
alinak napisał(a)
Madzen Kondzio ma racje .
trumny do kupienia w każdym składzie palet . nawet nie zdążyłam pomalować a już wywalam . to bardzo sztuczny krajobraz , nie naturalny ....ale zaznaczam wg. mnie . dobrze że takie tanie kupiłam po 18 zt . bo bym większej straty nie przebolała - jakem krakus

Odkupię od cIebie, nie wywalaj!!!
Kondio za garażem a wkoło zrobię cośik ale nie powiem bo mi Alinka ich nie sprzeda
Ogród u stóp klasztoru 23:54, 13 sty 2014

Do góry
Alinka a skąd Ty masz takie piekne trumny bo ja takie KCEM? Kupilaś czy robiłaś?
A giganetusa pokazesz w całej okazalości?

Williama ja obfocę dla ciebie
II Spotkanie Ogrodowiska na nartach, deskach, sankach i zjeździe na byle czym :) styczeń 2014 23:51, 13 sty 2014

Do góry
alinak napisał(a)
muszę z powaga przyznać że po tym spotkaniu to nie mam zakwasów mięśni nóg tylko zakwasy mięśni brzucha ...ze śmichu

Czyli rekreacja była
II Spotkanie Ogrodowiska na nartach, deskach, sankach i zjeździe na byle czym :) styczeń 2014 23:50, 13 sty 2014

Do góry
Mała Mi spaliłam konkurs na papier toaletowy? Ożesz w mordę jeża.... To zmęczenie materialu, zwoje mózgowe mi się stykły zawsze twierdzę, że mam sztuczną inteligencję, bom farbowana blondynka, ale kolor wlosów zobowiązuje.....

Co do telefonu.... I tak dzownił na stoku w sobotę rzadziej niż na codzień w biurze....więc poczułam że jestem na urlopie
II Spotkanie Ogrodowiska na nartach, deskach, sankach i zjeździe na byle czym :) styczeń 2014 23:47, 13 sty 2014

Do góry
Oplułam ekran a już myślałam, że mnie żadna relacja z tego spotkania nie zaskoczy
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 22:01, 13 sty 2014

Do góry
Tak,nareszcie na avatarku nasza Madżenka
II Spotkanie Ogrodowiska na nartach, deskach, sankach i zjeździe na byle czym :) styczeń 2014 21:11, 13 sty 2014

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Na następne spotkanie jadę bez telefonu

Nie rób tego... będzie chaos i dezorganizacja.... spotkania nie będzie... ktoś musi być taki jak Ty..... jesteś niezastąpiona, nieoceniona. Ale trzeba to jakoś w przyszłości zorganizować.. bo Madżenka naprawdę nic nie robiła tylko odbierała telefony... a kto jezdzi na nartach to wie.. ile jest zachodu aby sie zatrzymać, odszukać w kieszeni telefon, uruchomić go.. bo trzeba zdjąć rękawice.. potem włożyć telefon pod kask... i powtórzyć całą procedurę nie gubiąc czegoś po drodze.. szczególnie na krześle.. Zagubione przedmioty nie do odzyskania..

Tu bez telefonu

Za to Finka z telefonem... dla równowagi

II Spotkanie Ogrodowiska na nartach, deskach, sankach i zjeździe na byle czym :) styczeń 2014 20:57, 13 sty 2014

Do góry
Na następne spotkanie jadę bez telefonu
II Spotkanie Ogrodowiska na nartach, deskach, sankach i zjeździe na byle czym :) styczeń 2014 20:55, 13 sty 2014

Do góry
Mala Mi sądzę że istnieje wysoka korelacja pomiędzy adhd ogrodniczek i opanowaniem M'ów. Mój po 27 latach to już chyba nie wie co to złość

Superowa fotorelacja. Demenetuję papier miał służyc jako serwetki pod torciki
Ogród u stóp klasztoru 20:53, 13 sty 2014

Do góry
Aha uprasza się o zdjęcie twojego wymarżnietego Williama s. W trakcie kwitnienia.
Ogród u stóp klasztoru 20:52, 13 sty 2014

Do góry
ewa004 napisał(a)
Alinko chciałam Ci powiedziec że na wszystkich zdjęciach wyszłaś przeuroczo ,nie słodzę ci naprawdę Na jednym zdjęciu , ale nie pamietam przez kogo wstawione , to z 20 lat bym Ci dała

Alinka wygląda jak jej własna córka a optymizmu i energii ta ma za 10 ogrodowiczanek
Ogród cioci 20:50, 13 sty 2014

Do góry
malgorzata_szewczyk napisał(a)

Marzenko ja jej nie chcę krzywdy zrobić choć Emuś twoje argumenty popiera Mówi nawet że z wielką bryłą ją wyjmie Sama już nie wiem

Nic jej nie bedzie tylko zrob to pod koniec marca póki się nie obudzi po zimie. Moja na prawdę dwa razy przesadzałam i to bez bryły.... I raz nawet jesienią......

A jesli by nie daj Boże padła jakem Madżen z nową przyjadę
Pszczelarnia 20:48, 13 sty 2014

Do góry
Piekny żywopłocik grabowy się szykuje.
Jesli są krzywe badyle to mozna je otyczkować bambusami. Zapraszam do mnie po tyczki.... Bambusy usychają
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 20:36, 13 sty 2014

Do góry
Gardenarium napisał(a)

To wg mnie żadna odmiana tylko normalny Prunus laurocerasus. Odmiana 'Otto Luyken" ma listki podłużne i jest bardziej wytrzymała na mróz. Ale to nie ta odmiana.

http://www.hedgesdirect.co.uk/acatalog/Compact_Laurel_Hedge_Prunus_Laurocerasus_Otto_Luyken.html

Irenko otto luyken rośnie pod Selgrosem i u mnie

Danusiu wschodnich też mnóstwo odmian. Ja sie probowalam habilitować ale się poddałam. Etna to też wschodnia i mam NN.
Irenko zapraszam do mnie na identyfikację moich 4 odmian. Kupowała min NN wielkie krzaki na naszej plantacji bukszpanowej, podobna do tej na zdjeciu i spokojnie preztrwala poprzednią zime.
Wilcza Góra 20:32, 13 sty 2014

Do góry
Ewuś a ta glowa od wiatrow i ciśnienia? Bo ja tez tak u mnie myślałam a to kręgi szyjne i jazda samochodem....więc uscisk i ból....
Ogród w skali mikro :) 20:25, 13 sty 2014

Do góry
Kindzia napisał(a)
I dobrze, ze se poczytałam...bo się martwiłam...zobaczyłam jedno zdjęcie ze smutną Gierczusią. Myślałam, żeś taka zajechana...a Ty sobie po prostu nie mogłaś tych talerzyków wybaczyć...coś Ty! Kobito! Myślisz, że paluchami by rady nie dali??? Dali by !!!

Kindzia my bysmy ten tort paluchami zaorali ale Ela nie pozowliła, musiało być kulturalnie
Rododendronowy ogród II. 20:13, 13 sty 2014

Do góry
Bogdzia napisał(a)

U mnie wczoraj tez było okropnie wielki wiatr , deszcz i zimno a moja wnusia kończy w tym roku gimnazjum i musiała Owsiakowi 5 godz pieniadze zbierac, prawie zamarzła i dzis chora oczywiście do szkoły nie poszla. Kretynizm dzieci na taka pogode wyganiac,wymyslili punkty im dawac do przyjęcia do liceum ,żeby tylko zapalenia płuc nie dostała. Wiecej ani grosza na te zbiórki nie dam,.taki to wolentariat pod przymusem.Dziś też nienajlesza pogoda , lekki mrozek i słonka ani śladu.

Punkty można zbierać również za inne działania.... Osiągniecia sportowe, wolontariat w schronisku dla zwierząt, domach dziecka itp. Sama z dzieciakami przez wiele wekendow stałam w marketach na zbiórkach z fundacją mojej firmy. Ja za darmo a dzieci bez przymusu.... Widocznie wnuczka sama taki sposób wybrała. Ja zawsze daję na Owsiaka i bardzo go cenie...

Wolontariat to nie przymus, nikt nic nie musi. Można zdobyć inne punkty np jako laureat olimpiad. Nie jestem nauczycielem i szanuję ludzi, którzy są wolontariuszami bez przymusu tylko z potrzeby serca.
Szmaragdowy Zakątek 20:09, 13 sty 2014

Do góry
Adam Slodowy w spódnicy i kierowca
Nawadnianie z powodu 40+ z naciskiem na 40 też mam Zastsowalam metodę samofinansowani - skoro M połamał się zimą na nartach i musiałam cała zime targać drewno do kominka (wówczas jedyne źródło ogrzewania domu) odbiłam sobie latem zakładając nawadnianie z odszkodowania za złamania Ten nacisk na + mnie coraz bardziej przeraża
Ogród niby nowoczesny ale... 19:58, 13 sty 2014

Do góry
Hi hi wszyscy kwiaty kupują a Ty pomidory daj znać kiedy siać. Zapisalam black cherry.

Liczę na spotkanie na Gardeni, ja będę musowo
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies