Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

gierczusia 16:02, 13 sty 2014

Enya73 napisał(a)
Ela, dzięki serdeczne za świetne towarzystwo. Fajnie, że się zdecydowałaś na ten wyjazd, mimo kolizji terminów.
To był super weekend i niesamowita impreza urodzinowa. Spośród wszystkich Twoich urodzin te będę pamiętała dłuuuuuuugo, nawet, jak mnie alzheimer dopadnie Ale od domówki się i tak nie wykręcisz

Jeszcze tylko tydzień i będziecie mogli udać się na zasłużony wypoczynek powygrzewać kości za wszystkie czasy, a zwłaszcza za ubiegły rok.

Buziaki i do zobaczenia

Anita .. Ja do teraz nie wiem , jakim cudem na to zdecydowałam .. Chyba Pan Bóczek mi rozum odebrał. .... ( mam nadzieję ,że tylko chwilowo ...!
A Alzheimera wypluj !!

Jak tylko starczy mi czasu i sił ,by tę domówkę, o która tak się wszyscy dopraszają zmontować , to ją zrobię ....

Zostały tylko 3 robocze mega intensywne dni

Buziaki ..
Urszulla 17:18, 13 sty 2014

Elu- dopiero teraz u Ciebie doczytałam o co z tym tortem chodziło
więc spóźnione życzenia składam,
a styczeń zmontowałaś fantastycznie urodzinowo-narciarsko-wypoczynkowo

A jak czytam o opuchlakach to mi się wizyta u Ani przypomniała i pękam ze śmichu
gierczusia 17:34, 13 sty 2014

Urszulla napisał(a)
Elu- dopiero teraz u Ciebie doczytałam o co z tym tortem chodziło
więc spóźnione życzenia składam,
a styczeń zmontowałaś fantastycznie urodzinowo-narciarsko-wypoczynkowo

A jak czytam o opuchlakach to mi się wizyta u Ani przypomniała i pękam ze śmichu

Ulka .. Z tym tortem to było naprawdę śmiesznie..to znaczy.. Dla mnie śmiesznie nie było , bo jak widziałam ten tort bez " osprzętu " to płakać mi się chciało ..... O dziwo moi uroczy Goście nie wpadli na pomysł ,żeby mnie tym tortem obrzucić , co by mi się słusznie należało .....

Dobrze ,że wszystko dobrze się skończyło..tzn smacznie i konsumpcyjnie .... Bo nasi eMowie stanęli na wysokości zadania ... O talerzyki i widelczyki mi chodzi ,żeby nie było ...

Dzięki za życzonka

A opuchlaki ,achhhh, temat rzeka...mam nadzieję ,że w tym sezonie jako grupa ślaska się uaktywnimy ...

Buziaki
Kindzia 19:24, 13 sty 2014

I dobrze, ze se poczytałam...bo się martwiłam...zobaczyłam jedno zdjęcie ze smutną Gierczusią. Myślałam, żeś taka zajechana...a Ty sobie po prostu nie mogłaś tych talerzyków wybaczyć...coś Ty! Kobito! Myślisz, że paluchami by rady nie dali??? Dali by !!!
Bea 19:29, 13 sty 2014

Dalibyśmy radę - bo tor był bardzo dobry
Kindzia 20:14, 13 sty 2014

Wiadomo, Gierczusia nie przywiozła by bele czego!
Madzenka 20:25, 13 sty 2014

Kindzia napisał(a)
I dobrze, ze se poczytałam...bo się martwiłam...zobaczyłam jedno zdjęcie ze smutną Gierczusią. Myślałam, żeś taka zajechana...a Ty sobie po prostu nie mogłaś tych talerzyków wybaczyć...coś Ty! Kobito! Myślisz, że paluchami by rady nie dali??? Dali by !!!

Kindzia my bysmy ten tort paluchami zaorali ale Ela nie pozowliła, musiało być kulturalnie
gierczusia 21:20, 13 sty 2014

Przemyśleń modyfikujących mam na ten sezon sporo .... Jedną z nich jest zrobienie porządnych kancików ..... Tu sobie bezczelnie wkleję instrukcję Finki , mistrzyni kancików.. Taką step by step
Jak ja to mówię : tak dla konia ...tzn.że nawet kuń by zrozumiał .. Czyli wprost idealna dla mnie .. Obrazkowa

Polecam Wszystkim , którzy rownież pragną osiągnąć kancikowe mistrzostwo

https://www.ogrodowisko.pl/watek/647-zielony-punkt-ogrod-finki?page=105

gierczusia 21:47, 13 sty 2014

Marzena2007 napisał(a)

Kindzia my bysmy ten tort paluchami zaorali ale Ela nie pozowliła, musiało być kulturalnie

Madzen .... No jakże mogłam pozwolić byście się calusie ubabrały torcikiem ??.....

Zresztą miałam wtedy ochotę strzelić se w łeb czymkolwiek , choćby gumą od majtek
Pszczelarnia 21:50, 13 sty 2014

Sto lat, sto lat!