Ahhh wiesz u mnie masa problemów do rozwiązania ale nie poddaję się... do Ciebie przyciągnęła mnie nazwa twojego wątku bo ja ma ten sam problem Założyłam sobie mało gatunków, a tu i to mi się podoba i to... ale nie daję się... przez dzień pomyślę, pomyślę i albo podmieniam czyli coś za coś, albo rezygnuję zasada minimalizmu kupujesz jedną bluzkę, pozbądź się jednej z szafy - taką zasadę stosuję w szafie i staram się też zastosować ją w ogrodzie aczkolwiek zobaczymy, co z tego wyniknie
Serdecznie zapraszam do siebie... może mi coś podpowiesz
Pozdrawiam
Alicja
jak impreza w domu to można np. wyławiać ustami jabłka w wody (z garnka lub miski). Mój synek był kiedys na takich urodzinkach gdzie łowili.
a pomysł Magnoli ambitny i chyab podłapię
Ewuś, elewacja drewniana bezproblemowo, nic się nie dzieje.
Kwintesencją przy drewnie jak systematyczna konserwacja. pewnym jest, że to najważniejsze aby było długo piękne.
O u nas też urzędy to moja broszka. Ostatnio też latałam bo załatwiałam pozwolenia na drewutnie, narzędziownię, garaż i podjazd. Urwanie d....z tymi urzędnikami. już Ci współczuję.
dziś miała byc koparka ale że leje to odwołana. Miała teren pod kostke przygotowac bo od czerwca ruszamy z podjazdem.
Jak miło że się Wam taras "już" podoba mimo iż nie jest wypieszczony jeszcze
Widziecie ,ja jestem z natury "perfekcjonistka w gorącej wodzie kąpana" na ten ogród już czekam i czekam a tu ciągle "grube prace". a gdzie tam roslinki! Wszystko sie strasznei ciągnie.
Właśnie jak gdzieś wchodze na wątek i patrzę że pieknieje to też bym chciała.
Musze znów dać na luz. chyba jednak macie rację.
dziękuję Wam że jestescie
Mam taki plan żeby ściągnąc darń pod rabaty, tylko nie wiem czy nie za wczesnie i czy znów mi to nie zarośnie bo nie wiem kiedy w końcu będe mogła sadzić.
Jak myslicie?
Nie stresuj się Gosiu, Aga i inne dziewczyny bardzo mądrze Ci napisały. A taras wychodzi pięknie.
Jak drewniane elewacje? Nasz projekt w zasadzie się narysował, też ma trochę drewna na elewacji. Teraz przed nami droga przez urzędnicze pokoje. Konkretnie to przede mną zapewne.