Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wszędzie pięknie, ale u siebie najlepiej

Wszędzie pięknie, ale u siebie najlepiej

Pszczelarnia 13:14, 13 maj 2013

Agniecho,
opóźnienie i ja mam na całej linii. W tym roku nie cięłam żywopłotów (śnieguliczki i ligustru). Choin nie cięłam jeszcze. Non stop mokro i pada. A trawę należy kosić 2 razy w tygodniu.

Piękne zdjęcia pejzażowe . Trzeba umieć patrzeć przez obiektyw. Synowie mogą być dumni z Mamy!
grupa_trzyma... 13:19, 13 maj 2013

Ja mam taki sam aparat, ale nie umiem go jeszcze rozgryźć. Aga, robisz niesamowite zdjęcia.
Rench 14:25, 13 maj 2013

malkul napisał(a)
tak to jest jak się aparat do oka przyklei hahahahah cudne fotki z wycieczki rowerowej

Mi jak się wczoraj przykleił,to spaliłam cały obiad Miałam tylko na minutkę wyskoczyć haha
Rench 14:29, 13 maj 2013

Myslisz Agnieszko,że Milion bells pełny, też będzie miał po deszczu glutki? U mnie nie lało od dawna.az się boję co mi wyjdzie po deszczu z tego
jotka 14:30, 13 maj 2013

Piękna nasza Polska cała Zdjęcia to jeszcze podkreślają
Olasta 21:27, 13 maj 2013

Faktycznie PAni spod folii przemiła NIestety nie kupiłam sadzonek, bo mieli resztki. W czwartek powtórka, w sumie daleko nie jest.
Zachód słońca rewelacyjny, gdzie ja byłam, że go nie widziałam?
an_tre 21:46, 13 maj 2013

agniecha973 napisał(a)

Aguś wszyskie fotki cudowne ale ten widok najpiękniejszy
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Madzenka 21:59, 13 maj 2013

Wow ale wycieczka rowerowa!!!
agniecha973 23:05, 13 maj 2013

Pszczelarnia napisał(a)
Agniecho,
opóźnienie i ja mam na całej linii. W tym roku nie cięłam żywopłotów (śnieguliczki i ligustru). Choin nie cięłam jeszcze. Non stop mokro i pada. A trawę należy kosić 2 razy w tygodniu.

Piękne zdjęcia pejzażowe . Trzeba umieć patrzeć przez obiektyw. Synowie mogą być dumni z Mamy!

E tam, wszystko tylko należy i trzeba! Dajemy na luz.
Za pochwały dziękuję, rumienię się.

grupa_trzymajaca_grabie napisał(a)
Ja mam taki sam aparat, ale nie umiem go jeszcze rozgryźć. Aga, robisz niesamowite zdjęcia.

Aga, mi się wydaje, że on sam robi zdjęcia, tylko trzeba robić. Ja mam już ponad 6 tys.

Rench napisał(a)

Mi jak się wczoraj przykleił,to spaliłam cały obiad Miałam tylko na minutkę wyskoczyć haha

Też tylko na 5 min. wychodzę, ale przyroda mnie wciąga na dłużej.

Rench napisał(a)
Myslisz Agnieszko,że Milion bells pełny, też będzie miał po deszczu glutki? U mnie nie lało od dawna.az się boję co mi wyjdzie po deszczu z tego

Nie mam pojęcia, one są drobniejsze, może nie będzie źle. Jak nie wypróbujesz, to się nie dowiesz.

jotka napisał(a)
Piękna nasza Polska cała Zdjęcia to jeszcze podkreślają

Piękna Jolu, naprawdę. Wiele z tych widoczków jest bardzo ulotnych, bo słonko się schowa, albo chmura już przeleci, a to znowu rzepak przekwitnie...

Olasta napisał(a)
Faktycznie PAni spod folii przemiła NIestety nie kupiłam sadzonek, bo mieli resztki. W czwartek powtórka, w sumie daleko nie jest.
Zachód słońca rewelacyjny, gdzie ja byłam, że go nie widziałam?

Cieszę się, że się spodobała ta pani doradczyni. Na co polujesz? Warzywka jakieś kupiłaś?

Pewnie w domu byłaś. 20 min. i po ładnym niebie było.

an_tre napisał(a)
Aguś wszyskie fotki cudowne ale ten widok najpiękniejszy

Aniu, tą drogą jeździmy rowerami mniej więcej do małego poletka rzepaku po lewej stronie i wracamy już asfaltem.

Marzena2007 napisał(a)
Wow ale wycieczka rowerowa!!!

Wycieczka nie doszła do skutku, bo najpierw zerwał się łancuch najmłodszemu i pół drużyny wróciło do domu, a później te chmury drugą połowę też do domu przegnały.

Ale mi cycaty post wyszedł. Chyba takiego jeszcze nie napisałam.

Bogdzia 23:32, 13 maj 2013

Zdjęcia oglądałam już wcześniej bez logowania więc teraz tylko pochwalę, co ostatnio często robie u Ciebie.Pozdrówka.