Piękne a magnolia cudowna. Tyle się naczytam o tulipanach niepowtarzających kwitnienia w następnym roku, to mi się odechciewa ich sadzić. Ja posadziłam niewiele a na dodatek zamiast fioletowych będą chyba czerwone.
Czytam, że przyszedł czas na odpoczywanie w ogrodzie. Słuszny kierunek, napracowałaś się w poprzednich latach, teraz zasłużona nagroda.
Nie Ewo, wiesz że u nas dąb zdobyć, to wyzwanie, znajomy klient w prezencie nam przywiózł, ja mu odwdzięczyłam się roślinami, dalej kopię mu nadwyżki, a on mi ma potem znowu coś z dębu podrzuci, chyba dechyoddałam mu 40 cisów, bo nie miałam gdzie ich wcisnąć
I słusznie, że bronisz
Ty masz inną, moja mnie też zachwyca, niech no tylko obie urosną.
Rosa cudna, kwiat ogromny, jak u żadnej.
Świerk można formować pięknie, ale magnolia tam by pasowała, kupuj i sadź
Dziwna i piękna Kasiu, buziaki
Za te pieniądze wart
Znowu miałam, teraz spokój na jakiś czas.
Ta yellow bird ma intensywnie żółte kwiaty, piękność. Magnolie sadzimy płytko, jak mój mąż za głęboko posadził, też nie chciały kwitnąć, więc je wyciągnęłam i jeszcze raz sadziłam. A tej nie znam, wygooglam ją sobie. Dobrze, że tyle magnolii wprowadzasz, bez pracy z nimi, a wiosną widok, a w sezonie ładne drzewa ....sama żałuję, że daleko, buź
Faktycznie sporo ich, muszą tylko niektóre urosnąć, ale kto wie czy jeszcze coś nie wcisnę
No jeszcze nic nie wymyśliłam, ale dąb, to dąb.
Tak, Elaty wypuszczają takie kłosy i doszłam do wniosku, była kiedyś dyskusja na forum, że Everillo i Elaty, to ta sama trawa.
tu są te największe hakone, aż dziw bo w kamieniu uwięzione