Nie da się podać kodu bo będzie się wyświetlał na zielono i nie skopiujesz... Wklej w podpisie bez słowa quote.Musisz kliknąć CYTUJ aby zobaczyć ten kod
Róże są gwiazdami i nalezy im się lepsze miejsce niż konkurencja stawu, który ma mieć właściwą oprawę. Róże są zbyt wysokie, zaburzają wszystko..nie tu róże, róże na prostokątną rabatę z bylinami i bukszpanową obwódka
"Mam pytanie zwiazane z nawadniaczami do tuji a nie moge zanalezc zadnych info na ten temat Wiec mam pytanie na jaka glebokosc wkopac nawaniacz kropelkowy do nawodnienia tuji? "
Nie wiem co rozumiesz pod hasłem "nawadniacz kropelkowy" ?
W zasadzie chodzi pewnie o linię kroplującą, którą lekko się tylko przykopuje kładąc w pobliżu korzeni, przypina specjalnymi szpilkami do linii,a potem przysypuje ściółką i linii nie widać.
Nie można zastosować selektywnego środka, trawnik jest zbyt młody. Kosić a jak trawnik osiągnie 2 lata wtedy opryskiwać. Chwasty jednoroczne zniszczy koszenie. Wieloletnie załatwisz później. Najwyżej wyrywaj ręcznie.
Dziękuje za odpowiedz.Gdyby to był mój ogród i moje drzewko napewno bym tam go nie posadziła ale jest to ogród mojej sąsiadki ktorym ja sie opiekuje i nie mam mozliwości na radykalne zmiany ale w miare możliwości staram sie poprawić lub upiekszyc jej ogród.