Kochani potrzebuję rady co do tej rabaty. Jestem z niej bardzo zadowolona ale zastananawiam się czy te rododendrony nie rosną zbyt blisko siebie. Jest to odmiana Catawbiense, zatem rośnie bardzo silnie. Mimo, że jest u mnie niecały miesiąc i kwitnie jeden z nich puścił mnóstwo listków. Zastanawiam się nawet aby zostawić tylko jednego.
Elu jest co robić jest .Wczoraj cięłam buksy bo kupiłam maszynerię do cięcia i tak wszystkich nie przycięłam Dziś dalej robota.A że nożycami elektrycznymi nie zawsze ładnie się to zrobi to trzeba ręcznie poprawiać .Montana daje czadu To dla Ciebie Elu zdjęcie montany.
Nowy rodek i azalia Homebush przytulona rok temu z marketu w mizernym stanie. Odwdzięczyła się kwiatuszkiem
Gosia, Krzysiu - wieeeelki buziak dla Was . Kokardia pierwszy raz zakwitła, spójrzcie jaka piękna
Danusiu wiesz jak szukałam w zeszłym roku tego klonamamy tu niedaleko taką szkółkę z Gosią gdzie drzewka są tanie. W tym miesiącu nie mam już szans nic kupić bo za dużo problemów było. Ale mam ma myśli jeszcze dwa na ten rok.
To też masz przeboje widzę i nie zazdroszczę. Też muszę uważać z robotą dlatego bez wielkiego rozmachu i po trochu działam. To też sposób do celu.
Koszenie dwa razy już syn ogarnął z własnej inicjatywy
A ja jeszcze od ulicy muszę kłaść włókninę. Tylko dziś deszcz zapowiadają.
zobaczę jak mu tam będzie ....bo zaraz tam przy cisach placykowych-mam stipę z zawilcami hmmmm
no nic ...na razie i tak go malutko ....więc jak Skarlet pomyślę o tym jutro
na razie jest malutki .....zobaczę w takim razie co mnie bardziej w tym miejscu zachwyci i co będzie lepiej rosło ....stipa ,czy red baron
Już jest wpisana do listy, w przyszłym tygodniu robię zamówienie no coś Ty ja póki co w ogrodzie odpoczywam dzisiaj w KONCU u nas popadało w nocy dla Ciebie rozplenicowo- rozchodnikowa w deszczu
Oj Martynka dajesz popalić a ja wczoraj napisałam do biura f. w celu reklamacji róży Old port i czekam na informacje od nich. Niestety ta róża raczej już nie ruszy, na chwilę obecną wygląda tak