Iwonko zdrowiej. Praca nie zajac nie ucieknie a zdrowie najwazniesze!n
Ile córka ma lat, ze się wyprowadziła? Moja ma 23 i za rok chce wynająć mieszkanie a ja mowię nie..... Niech skończy studia wtedy kupimy jej mieszkanie dziwna chyba jakaś jestem?
Poogladałam bo wóciłam wczesnie z imprezy
1. Ma wszystkie opcje , które potrzebuje ale waży 5kg - to do obsługi przez kobietę bardzo wązny parametr
2. Jest lżejszy od nr 1 bo waży 4,2 kg (to ważne ) ale ma mniejsza moc
3. Wyglada że ma bardzo dobre paramtry ssące - co wazne przy mokrych liscach to isotne ale droży od pozostałych - zdecydowanie najlepsze paramtry techniczne
4. Najlżejszy a podobne paramtry ssąco -dmuchajace - dobry wiarygodny producent, wszytskie paramtry ok
5. Na koniec perełka - ma wszytskie najlepsze parametry, najlżejszy i najtańszy - wybrałabym własnie ten
Wszytskie sa dobre, ale wg mnie szkoda przepłacać.. ymym miała wybierac to pomiedzy 4 a 5. Ja kupiłabym 5 amój M na pewno 4
Ja leniuchuje spędziłam czas u fryzjera, potem pokręciłam się na zakupach, pokręciłam kolka w domu niewiele robiąc i wcale mi z tym złe nie jest. Lubie listopadowe leniuchowanie, bo listopada nie lubie zatem musze sobie szukac przyjemnych zajęć
Kasia bez obaw , bukszpanowi nic nie bedzie. U mnie sie od lat zachowują się tak gdy sa niedokarmione i sciśnie je leki przymrozek . Wisoną bedą piękne. Dałam sobie spokoj z nawożeniem potasem . Wiosna podleje florovitem i beda soczyscie zielone
Ktos pisał, ze tak moga wygladac od niedostatku wody. U mnie jednak tak reagują bukszpany, ktore maja nadmiar wody i wystawione sa na działanie przymrozków. W osłoniętych miejscach nigdy sie tak nie zachowywały, tylko w takich miejscach gdzie najpierw je rozgrzeje słonce a potem poliże lekki mrozek