Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z uśmiechem

Ogród z uśmiechem

jolanka 15:54, 19 lis 2016

zawitka napisał(a)
A daleko to od Ciebie czy na wiosnę mogę prosić o kupno ?????Ale Kasia się uśmieje bo mówiłam że nie będę kupować róż ha ha

Halinko, na pewno będę wiosną w Końskowoli, to z przyjemnością kupię dla Ciebie Acropolis Będziesz na pewno zadowolona
zawitka 16:32, 19 lis 2016

Bardzo dziękuję to będę czekać teraz wiosny Pozdrawiam
Madzenka 22:59, 19 lis 2016

Zamierzam w 2017 roku kupić róże w rosarium na dniach otwartych. Spodobało mi się takie przebieranie w ratytaskach w doniczkach
zawitka 13:18, 20 lis 2016

To napewno jest dla nas nafajniejsza robota
jolanka 17:03, 20 lis 2016

zawitka napisał(a)
Bardzo dziękuję to będę czekać teraz wiosny Pozdrawiam

Halinko , buziaki
jolanka 17:07, 20 lis 2016

Madzenka napisał(a)
Zamierzam w 2017 roku kupić róże w rosarium na dniach otwartych. Spodobało mi się takie przebieranie w ratytaskach w doniczkach

Dla mnie rosarium jest trochę za daleko szkoda, bo widzialam fotorelacje z waszego tegorocznego spotkania i zazdroszczę
ja tez lubie przebierać w doniczkach jak bylam w Końskowoli to donice stojące na placach w szkółkach robiły taaakie wrażenie.

Nie kupowalam wszystkiego tylko dlatego, że nie mam jeszcze przygotowanego ogrodu aby je sadzić.I tak zaszalałam Na ten rok wystarczy ale nadchodzi wielkimi krokami 2017
jolanka 17:13, 20 lis 2016

Pogoda dzisiaj była piękna więc
- posadziłam wreszcie do końca cebule

Nie wiem jak to się stało ale myślałam, że kupiłam ich mniej Sadziłam i sadziłam, rozmnożyły się jakoś ...

- pozbierałam z działki sryliony, jak na O. piszą , doniczek poniewierających sie nie wiedzieć dlaczego w różnych miejscach

- pozakopywałam kilka doniczek z roślinami, których nie zdążyłam wcześniej posadzić w "normalny" sposób

- powiązałam trawy w kokardki ...za sznurka do snopowiązałek

Kasya 17:25, 20 lis 2016

jolanka napisał(a)
Pogoda dzisiaj była piękna więc
- posadziłam wreszcie do końca cebule

Nie wiem jak to się stało ale myślałam, że kupiłam ich mniej Sadziłam i sadziłam, rozmnożyły się jakoś ...

- pozbierałam z działki sryliony, jak na O. piszą , doniczek poniewierających sie nie wiedzieć dlaczego w różnych miejscach

- pozakopywałam kilka doniczek z roślinami, których nie zdążyłam wcześniej posadzić w "normalny" sposób

- powiązałam trawy w kokardki ...za sznurka do snopowiązałek

o do licha...zapomnialam powiazac trawy
a wlasciwie to nic nie zdazylam zrobic dzisiaj..tak wczesnie sie robi ciemno ze masakra...no w polowie dnia !
jolanka 20:16, 20 lis 2016

Kasya napisał(a)

o do licha...zapomnialam powiazac trawy
a wlasciwie to nic nie zdazylam zrobic dzisiaj..tak wczesnie sie robi ciemno ze masakra...no w polowie dnia !

Ja pracowałam dzisiaj w ogrodzie od 10 do 14.30 Ale dokładna jestem Jak nie humanistka
Bogdzia 21:38, 20 lis 2016

jolanka napisał(a)

Halinko, na pewno będę wiosną w Końskowoli, to z przyjemnością kupię dla Ciebie Acropolis Będziesz na pewno zadowolona

Juz o wiosennych zakupach? Fajnie tak planowac.