Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Doświadczalnia bylinowo-różana

Doświadczalnia bylinowo-różana

jankosia 09:34, 19 lis 2016

Ale fajnie, że wizytówka w końcu jest Jak kogoś nie znam to obecność tych kilku zdjęć pomaga w zrozumieniu z kim mamy do czynienia No i nie znam twojego ogrodu. Czy ty masz dwa? Tj przy domu i działeczkę czy jak? Wydawało mi się że po tych fotkach gdzie przed posadzeniem cisów pokazywałaś szersze kadry to nic mnie już nie zaskoczy. A tu znowu nie poznaję Tam był taki szary domeczek o którym myślałam że działkowy, tu przebija normalna chałupa. Powtórz dla takich jak ja o co kaman

A zdjęcia jak zwykle normalnie. Jak zwykle piękne.

Dołączam się do nielubienia CEWE. Uwielbiam piękne, szlachetne papiery Lubię też dostać gwarancję na sto lat że druk nie wyblaknie. Przy tych książkach jest jakaś gwarancja w ogóle? A najwięcej krzywdy moim zdaniem robią te dostępne szablony od czapy moim zdaniem, ale skoro ludzie korzystają znaczy dziala
MirellaB 09:41, 19 lis 2016

Ewa przez wizytówkę coraz więcej osób do Ciebie zagląda i ślad zostawia, a ile jest takich którzy zaglądają i nic nie piszą tylko podziwiają
Anda 09:50, 19 lis 2016

Kasia_CS napisał(a)

To mam juz must have na przyszły sezon

Wiosną będę mogła Ci powiedzieć, ile z nich wyszło po dwóch sezonach Liczę po cichu na to, że się rozmnożą.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 09:51, 19 lis 2016

Rench napisał(a)
Dawno nie byłam u Ciebie,a tu same atrakcje
Nowy avatarek i wizytówka
Wszystko mi się podoba i muszę dodać,że jesteś podobna na tym avatarze do mojej bratowej

Reniu fajnie że wpadłaś i że Ci się podoba Pozdrowienia dla Ciebie i bratowej
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 10:00, 19 lis 2016

jankosia napisał(a)
Ale fajnie, że wizytówka w końcu jest Jak kogoś nie znam to obecność tych kilku zdjęć pomaga w zrozumieniu z kim mamy do czynienia No i nie znam twojego ogrodu. Czy ty masz dwa? Tj przy domu i działeczkę czy jak? Wydawało mi się że po tych fotkach gdzie przed posadzeniem cisów pokazywałaś szersze kadry to nic mnie już nie zaskoczy. A tu znowu nie poznaję Tam był taki szary domeczek o którym myślałam że działkowy, tu przebija normalna chałupa. Powtórz dla takich jak ja o co kaman

A zdjęcia jak zwykle normalnie. Jak zwykle piękne.

Dołączam się do nielubienia CEWE. Uwielbiam piękne, szlachetne papiery Lubię też dostać gwarancję na sto lat że druk nie wyblaknie. Przy tych książkach jest jakaś gwarancja w ogóle? A najwięcej krzywdy moim zdaniem robią te dostępne szablony od czapy moim zdaniem, ale skoro ludzie korzystają znaczy dziala

Kurczę, a już myślałam, że moje fotki są przejrzyste i że można z nich wyczytać jak wygląda mój ogródek Nie mam działeczki, mam tylko ogródek przy domu. Szary domeczek jest na końcu działki naprzeciwko mojej normalnej chałupy i tarasu Jak będę później przy kompie to wrzucę specjalnie dla Ciebie fotki w jedną i w drugą stronę ogródka

Przy Cewe żadnych gwarancji nie widziałam, ale że ich nie używam, to nie wiem dokładnie. Mam w Kolonii taką fajną drukarnię, która na świetnych papierach drukuje. Niestety, ostatnio rzadko coś drukuję. Muszę wrócić do korzeni, bo komercja mnie zabija
Anda 10:03, 19 lis 2016

MirellaB napisał(a)
Ewa przez wizytówkę coraz więcej osób do Ciebie zagląda i ślad zostawia, a ile jest takich którzy zaglądają i nic nie piszą tylko podziwiają

Z tym podziwianiem to nie sądzę, bo ja żadnych specjalnych trendów ogrodowych nie tworzę, nowoczesnego ogródka nie mam i przestrzeni z architekrurą też nie. Ale bardzo miłe co piszesz, dziękuję
tulucy 17:56, 19 lis 2016

Anda napisał(a)

Z tym podziwianiem to nie sądzę, bo ja żadnych specjalnych trendów ogrodowych nie tworzę, nowoczesnego ogródka nie mam i przestrzeni z architekrurą też nie. Ale bardzo miłe co piszesz, dziękuję

Ewa ale masz to coś w ogrodzie, klimat, który sprawia, że chce się w tym ogrodzie być. Przecież nie każdy nowoczesny czy angielski od razu będzie pozwalał na kolana... Musi mieć to coś... I Twój ogród to ma

A wizytówka zdecydowanie nie nie pokazuje wszystkiego
Madzenka 18:04, 19 lis 2016

To ja czekam na fotki obiecane Rozark
inka74 20:57, 19 lis 2016

A tylko chwilę mnie nie było... albo tak mi się wydawało, że to tylko chwila

Mniam, wizytówka... byłam, obejrzałam i czuję ogromny niedosyt zdjęć. Po co ten limit??? Ja protestuję. Dzięki właśnie wizytówce ogrody można obejrzeć bo wątki tak rozbudowane treściowo się stają że trudno nadążyć )))

Ja z pływaniem mam tak, że się powiedzmy unoszę na wodzie, jak mi nos zaleje to się przytapiam. Próbowałam i nie udaje mi się normalnie nauczyć pływać. Albo maska albo głowa nad wodą. Ale ze sprzętem nurkuję na 30 metrów.
jankosia 09:07, 20 lis 2016

Anda napisał(a)

Kurczę, a już myślałam, że moje fotki są przejrzyste i że można z nich wyczytać jak wygląda mój ogródek Nie mam działeczki, mam tylko ogródek przy domu. Szary domeczek jest na końcu działki naprzeciwko mojej normalnej chałupy i tarasu Jak będę później przy kompie to wrzucę specjalnie dla Ciebie fotki w jedną i w drugą stronę ogródka

Przy Cewe żadnych gwarancji nie widziałam, ale że ich nie używam, to nie wiem dokładnie. Mam w Kolonii taką fajną drukarnię, która na świetnych papierach drukuje. Niestety, ostatnio rzadko coś drukuję. Muszę wrócić do korzeni, bo komercja mnie zabija

O nie nie nie, protestuję. Jak przeze mnie masz mieć dodatkową robotę to ja się wycofuję Gdzieś się po prostu pogubiłam po drodze. Już mi wyjaśniłaś Wszystko wiem

Łączę się w miłości do papieru i tęsknocie za nim. Niedawno co prawda coś tam sobie drukowałam ale solwent i to na byle jakim papierze się nie liczy- to się odbarwi zanim człowiek się obejrzy
Pozdrowienia Ewo. U nas lało wczoraj cały dzień jak z cebra- ściana deszczu po prostu- nic człowiek nie podziałał