Anitka, witam w pierwszym dniu wiosny Gratuluję 100 stron !!! Będzie ich więcej, twój ogród i to jak piszesz niesamowicie przyciąga. Ja sama od kliku lat zerkałam na Ogrodowisko, koleżanka miała tu swój wątek, a teraz ma kolejny. Jej ogród komplementowałam w realu, a twój zachwycił mnie tak bardzo, że musiałam się zalogować, aby to twoje cudo skomplementować. Miałaś wtedy kilkanaście chyba stron, chcialo mi się "krzyczeć" czemu tak mało, dlaczego ludzie nie trafiają do Ciebie. Na szczęście co wartościowe samo się obroni, ogród przyciąga coraz więcej osób. Jest po prostu PIĘKNY!!!
Niech go tylko kuna szerokim łukiem omija, takich gości nie chcemy, prawda?!
Asia czyli wszędzie katy proste? TaK? Nie wiem czy uda mi się osiągnąć ten kąt tak przy jodłach na końcu bo rosną tam już derenie . a nie mogę poszerzyć na całości tej rabaty bo dochodzi do skarpy i nie byłoby już przejścia Chyba że tak:
No fajnie!!! Przy takim układzie rabata będzie miała pewnie z 3m . Pójdę z torbami.Tym bardziej że planuję tu żwir Ale chyba takie rozwiązanie byłoby korzystniejsze. No chyba ,że jeszcze tak pokombinować? Takie schodki równoległe do ściany domu.
Znalazłam takie tabliczki na starociach i kupilam oczywiście
Jeszcze takie serducho brzozowe...aż 2 zł za sztukę.
Już mam pomysł na nie. Owinę mchem i ozdobię wiosennymi kwiatami.
Hej Wiolka. W tym przypadku nie mogę zrobić chyba rabaty równolegle bo chcąc objąć rabatą studnię to przy chodniku wyjdzie mi strasznie szeroko, zobacz:
Piękneee to chyba jaskry uwielbiam je ale jak wsadzę to zawsze mi znikną ...chyba raz po zimie wyszły i chyba wykopałam i popsułam a tak mi się podobają pewnie znów będę kombinować jak je zobaczę buziaki ślicznie dziękuję za życzenia
Irciu niby mało, bo wieje i zmiotło
Wawrzynki są malusie, ale się starają jak mogą. Uwielbiam je!
Może przeżyją, to za rok z pewnością zakwitną Zobaczysz