Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Małymi kroczkami do celu...

Małymi kroczkami do celu...

paulina_ns 13:34, 15 maj 2018

KasiaBawaria napisał(a)
Widze, ze lubisz swojego klonika.Pokaze ci, co za kilka lat cie czeka. Bo rosnie dosyc szybko. W ciagu 5 lat osiagnal takie rozmiary.

O kurde to on taki wielki rośnie??? Przecież on tam gdzie go posadziłam nawet miejsca nie ma żeby się,aż tak rozrosnąć! No to pięknie będzie rosnął na hortensjach piękny,ale wielki
Pszczelarnia 14:41, 15 maj 2018

Ja mam Memory, to jest duży miskant, jak w opisach. Liście ma mocniejsze niż gracek.

Ten klon Shirasawy tak szybko rośnie? Ja kupiłam taki 30 cm (za horendalną cenę ale, no cóż).
paulina_ns 15:26, 15 maj 2018

Pszczelarnia napisał(a)
Ja mam Memory, to jest duży miskant, jak w opisach. Liście ma mocniejsze niż gracek.

Ten klon Shirasawy tak szybko rośnie? Ja kupiłam taki 30 cm (za horendalną cenę ale, no cóż).

Ewka, pokażesz zdjęcie co do klona sama jestem zaskoczona jego wielkością, mam atropurpureum już kilka lat i szału z jego przrostami nie ma, wolałabym żeby ten też za dużo się nie rozbestwił kolejna osoba pisze,że jest drogi ile za niego placiłaś? U nas był po 105 zł, Pan 5 zł mi spuścił
Kasia_CS 15:50, 15 maj 2018

Uuu zdrówka życzę! Wreszcie dotarłam do Twojego wątku wizytówka już przejrzana i muszę popodglądać nieco wstecz sliczny klonik, lubię ten kolor w roślinach
paulina_ns 16:22, 15 maj 2018

Kasia_CS napisał(a)
Uuu zdrówka życzę! Wreszcie dotarłam do Twojego wątku wizytówka już przejrzana i muszę popodglądać nieco wstecz sliczny klonik, lubię ten kolor w roślinach

Dzięki Kasiu, dobrze,że się ochłodziło i pada przynajmniej mniej żal człowiekowi,że nic nie może w ogrodzie zrobić wstecz nie oglądaj, szkoda czasu tak nie wiele się działo
Marzenaka 16:28, 15 maj 2018

Paulina, witaj w klubie chorujących. Mnie też boli gardło, zastanawiam się czy to już angina czy jeszcze nie... Nie słyszałam o takich miskantach to nie pomogę. Ale faktycznie chłodno się zrobiło. W końcu dziś zimnej Zośki.
Marzenaka 16:30, 15 maj 2018

A co do klonów to marzy mi się jeszcze Bloodgood i taki co ma zielone liście z białymi obwódkami, ale nie znam jego nazwy.
16:52, 15 maj 2018
paulina_ns napisał(a)
Dziewczyny ma ktoś u siebie miskanta memory lub goliath? Jak wielkie one rosną? Jak gracki, czy jeszcze większe? Niestety nie dostałam odpowiedzi w szkółce, a potrzebuję jakiejś trawy na zakończenie rabaty. Z wiadomości ogólnych u nas zimno się zrobiło, deszczu jak nie było tak nie ma, ogród oglądam tylko przez szybę jakieś choróbsko mnie dopadło, ból gardła, osłabienie, dreszcze nie mam siły na nic .

Oj kuruj się kochana, może przesilenie wiosenne albo wirus, teraz niestety grasują.
Zimno bo może Zośka jest dzisiaj
paulina_ns 19:10, 15 maj 2018

Marzenaka napisał(a)
Paulina, witaj w klubie chorujących. Mnie też boli gardło, zastanawiam się czy to już angina czy jeszcze nie... Nie słyszałam o takich miskantach to nie pomogę. Ale faktycznie chłodno się zrobiło. W końcu dziś zimnej Zośki.

Marzenka najgorsze jest to rozbicie człowieka, nic mi się nie chce najchętniej przeleżałabym cały dzień...zimno, zimno,ale fajnie,że chociaż trochę popadało, w nocy ma być 6 stopni to jeszcze tragedii nie ma,oby tylko nie na -. A co klonów uwielbiam je, niestety mało miejsca, więc nie mam więcej gdzie ich upychać, pozostaje mi cieszyć się tymi co mam, już więcej nie kupuje. Dla Ciebie może jeszcze skusisz się na inną odmianę

paulina_ns 19:12, 15 maj 2018

MonikA napisał(a)

Oj kuruj się kochana, może przesilenie wiosenne albo wirus, teraz niestety grasują.
Zimno bo może Zośka jest dzisiaj

Dzięki Monia, oby tylko szybko przeszło i dzieci nie wzięło...jak ten czas leci już zimnej Zośki, a jeszcze niedawno kwiecień był