Trawnik przed nawozeniem i po.Moze nie jest perfekcyjny,ale jestem i tak zadowolona z efektu.Na pewno jest spora poprawa.Zielsko staram sie wyrywac recznie,ale nie ma go dużo na szczęscie.Dodam ,że trawa to graminex wembley .Nawożona tydzień temu saletra amonową,tak jak radziliście ..za co bardzo dziękuję.Jestem z siebie dumna
Nad moim stawem też mam magnolię. Koparka ja połamała w czasie gdy formowałem groblę.
Mimo tak brutalnego traktowania ona kwitnieee ( no, teraz już przekwitła)
A wiesz, że ja mam właśnie Betty i miałam dziś dokładnie takie samo skojarzenie? Widzę ją siedząc przy stole w jadalni, dziś nie wytrzymałam i przez okno zrobiłam jej fotkę. Jak urośnie, będzie piękny widok, chociaż już ją widać ponad żywopłotem.
Znów piękne smaczki pokazujesz i chciejstwa mi się włączają. U nas dziś też ledwie pokropiło.
Tu większość purple pion, plus trochę jssnych (to był mix z L).
Widać też powolutku jak się tworzy rabata sesleriowo- szałwiowa
Pączek na LO
I ogródek z nieco innego kąta )
Hosty szczerzą kły Muszę pomyśleć, czy zrobić jakieś większe hostowisko, czy tylko potraktować je jako wypełniacze.. to mój duuuży problem na chwilę obecną No i muszę po zeszłoroczych fotkach zobaczyć, gdzie dokładne która rosła
Dosadzone bratki, bo liczę, że będą się wysiewać
Liliokształtne "białe" Może jeszcze zbieleją?
Trzmielina oskrzydlona - to wstęp do kwitnięcia?
Orlik wydaje mi się jakiś dziwny - te pączki nie zapowiadają się jakoś spektakularnie I mój śmieszny flaming flag w towarzystwie queenów. Jego wzrost mnie powala