Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 19:27, 11 gru 2013

Do góry
Danusiu - no to lecę za chwileczkę do Ciebie

Sylwia - piękne kolory, ale również bardzo odważne Jestem ciekawy efektu

Madżenko - no ja właśnie też Nigdy ten czubek nie chciał stać prosto, ale jak zwykle Pinterest podsunął pomysł

Alko - no to potem czekają Cię już same przyjemności Ja jutro wracam wcześnie ze szkoły i postanowiłem umyć okna
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 19:01, 11 gru 2013

Do góry
Sebek napisał(a)
Mam już choinkę Dużej jeszcze nie ubieram, bo by mi się "spaczyła", ale u siebie w pokoju już mogę mieć W tym roku mam inaczej - zawsze miałem ją ciepłą i " na bogato" - teraz mam taką

Na żywo wygląda jakoś tak.... lepiej - po prostu podoba mi się Osłonka mogłaby być w innym kolorze, ale nie chciałem kupować nowej

Rewelacja ! Najbardziej podoba mi sie ten jej zadziorny czubek
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 17:43, 11 gru 2013

Do góry
Mam już choinkę Dużej jeszcze nie ubieram, bo by mi się "spaczyła", ale u siebie w pokoju już mogę mieć W tym roku mam inaczej - zawsze miałem ją ciepłą i " na bogato" - teraz mam taką

Na żywo wygląda jakoś tak.... lepiej - po prostu podoba mi się Osłonka mogłaby być w innym kolorze, ale nie chciałem kupować nowej
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 17:33, 11 gru 2013

Do góry
Dwa wianki o podobnej wadze przewieszone przez drzwi wstążką To mój sposób, bo też mam stalowe drzwi Możesz też spróbować specjalną przyssawką, ale jak wianek jest ciężki to nie wiem czy wytrzyma.... Są jeszcze specjalne wieszaczki w TKmaxx (zerknij do Gabisi, bo dziś go u niej widziałem ). Najbardziej bolesną dla drzwi metodą jest wbicie gwoździka na samej górze drzwi - tam gdzie schodzą się z futryną - nie widać go, a wianek może sobie spokojnie wisieć na żyłce lub wstążce Ostatnim chyba sposobem jest podwójnie zawiązać na wianku żyłkę i przewlec ją przez rogi drzwi (tak ma Gierczusia).

Myślę, że wybierzesz najbardziej odpowiedni dla Ciebie sposób
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 16:32, 11 gru 2013

Do góry
Sebek podpowiedz mi jak zamocowac wianek ( jeszcze go nie zrobiłam...ale zmiar jest ) na drzwiach zewnętrznych antywłamaniowych nie niszcząc ich zbytnio ............nie mam pomysłu.....
Ogród dla roślin o mocnych nerwach 14:53, 11 gru 2013

Do góry
Gabi, klimat w domu masz juz bardzo swiateczny A wianki bombowe
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 14:45, 11 gru 2013

Do góry
Zaglądnąlem do Was po polnocy, ale sil nie mialem by napisac jakie cuda zrobilyscie Przesliczne wianki
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 22:25, 10 gru 2013

Do góry
Sebek.. bo mózg kobiety różni sie od mózgu mężczyzny .. te pudełeczka.... a u nas bzzzzzzz
Ogród w budowie - nieustającej 21:43, 10 gru 2013

Do góry
Sebek napisał(a)

Broń się No kto jak kto, ale Ty to umiesz robić perfekcyjnie

Broniłam się tą różą, w końcu jest kolczasta.

Pobronię się dalej, co mi tam.

Lecę w kulki... 21:33, 10 gru 2013

Do góry
Wiesz, że tęsknimy? Ostatnio znajoma zalinkowała na Fb Twój wianek (raczej nieogrodowiskowa) - jaki byłem dumny, że znam autorkę tego dzieła
Roztoczańskie klimaty 21:32, 10 gru 2013

Do góry
Kaaaaasiu jesteś tam? Zajrzałabyś choć na chwilkę i wrzuciła zdjęcia oświetlonego domu i dekoracji
Ogród w budowie - nieustającej 21:25, 10 gru 2013

Do góry
Gabriela napisał(a)

No trudno, najwyżej będę miała nieodpowiedni z zachowania na semestr.

Broń się No kto jak kto, ale Ty to umiesz robić perfekcyjnie
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 21:21, 10 gru 2013

Do góry
Domi napisał(a)
Dziewczyny sobie wiją, a my tutaj się wijemy... Przyłączam się do grona oczekujących...

A obiecały bieżącą fotorelację....To co - protestujemy?
Ogródeczek jagody99 20:36, 10 gru 2013

Do góry
Wszystkim bardzo dziekuje za odwiedziny
Caly czas jestem na ogrodowisku odwiedzam Wasze strony podziwiam czytam co mi daje wiele radosci nie zawsze zostawiam slad bo i tak nikt do mnie nie zaglada bo i po co pewnie jestem nudna
Wasze ogrody sa piekne moglabym tak po nich spacerowac bez konca a to tu posiedze na lawce a tam na trawce wpadne do Hanusi cos dobrego przekasic wiersze poczytac a to do szefowej musowo sprawdzam czy Zbyszek ciagle czyta na swoim lezaczku moj ulubiony igielkowy u Gosi oczywiscie ciagle wpadam do Milkowa popatrzec na Irci piekny usmiech i jej ogrod Monteverde od ktorej sie mozna duzo nauczyc oczywiscie Sebek Zuzia musze wspomniec o Ani ogrodnik mimo woli z ktorej to boki zrywam ze smiechu i tak moglabym wyliczac w nieskonczonosc
Ciagle moim amerykanskim znajomym chwale sie jakie to moja Ogrodowiskowa rodzina ma piekne ogrody
pozdrawiam i sciskam wszystkich
Znowu na wsi 19:50, 10 gru 2013

Do góry
Joku napisał(a)
Melduję że wycieraczki założone, M dał mi zakaz wychodzenia dzisiaj z domu, żeby kolejnego nieszczęścia nie było. Część śniegu stopniała i już nie jest tak ślisko.

Sebek, wiem że na tych samych rozetkach nie zakwitną. Ale póki co fajnie rośnie.

Jagoda, dziękuję za pozdrowienia, tym bardziej że z bardzo daleka je przesyłasz. Zaglądam do ciebie niekiedy po cichutku, w miarę możliwości czasowych.
oj uważaj kózko, uważaj tak łatwo można się potłuc czego ci oczywiście nie życzę
pozdrawiam
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 18:39, 10 gru 2013

Do góry
zbigniew_gazda napisał(a)
Ale serducha piękne. Kobiety mają wzmocniony wzrok i wypatrzą każdy szczegół.

I dlatego często widzą problem tam gdzie go nie ma Upssss.......napisałem to głośno?

Irenko... ja różnych metod siewu próbowałem, ale żeby siać w uchu to do głowy mi nie przyszło.....Ale na szczęście ten zabieg masz już za sobą...Serducha kupiłaś świetne
Pszczelarnia 18:09, 10 gru 2013

Do góry
Wianki genialne, ale te makowce!!!
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 23:39, 09 gru 2013

Do góry
Sebek napisał(a)
Nie zapomnijcie użyć aparatów! Czekamy

z naciskiem na nie zapomnijcie
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 23:30, 09 gru 2013

Do góry
Fajnie Tylko najlepiej daj sztywną kokardę, bo moje zmasakrowane są przez deszcz Mimo, że przyszpilkowane
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 23:28, 09 gru 2013

Do góry
Nie zapomnijcie użyć aparatów! Czekamy
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies