Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródeczek jagody99

Ogródeczek jagody99

makkasia 21:47, 04 gru 2013

Jagódko dziękuję za głos, z tak daleka liczy się poczwórnie jeśli chcesz możesz głosować codziennie do 9 grudnia

Czytam, oglądam i nadziwić się nie mogę tyle, że rośliny tak gęsto rosnące u Ciebie są takie piękne i zdrowe Kochasz je i one się odwzjemniają za troskę Jestem pełna podziwu
ściskam. jeśli chcesz możesz głosować codziennie do 9 grudnia
grazyna 22:05, 04 gru 2013

jagoda99 napisał(a)
Wśród ludzi jest się także samotnym
Choćbyśmy cały świat przemierzyli w poszukiwaniu Piękna, nie znajdziemy go nigdzie, jeżeli nie nosimy go w sobie...

Jak pięknie powiedziane, jakie prawdziwe ! Pozdrawiam Jagódko
makkasia 10:13, 07 gru 2013

Pozdrawiam Jagódko u nas wiatr zelżal śniegu napadało co nie miara i trzeba odśnieżać
Macham i miłego weekendu
14:26, 08 gru 2013
Jadziu-Jagódko znam Twój ogród od początku, trochę później od Ciebie zaczęłam przygodę na forum.
Widać, że jesteś miłośniczką roślin, kwiatów, to się wyczuwa po tym jak o nich piszesz i jak pięknie i bogatą kwitną , śledziłam jak ogród z czasem zmienia oblicze, a zachwycają mnie u Ciebie malwy o pełnych kwiatach, cynie w towarzystwie niebieskich budlei (z pięknymi motylami) i duże kwiaty lilii -te różowe z jasnym brzegiem są jak broszka.. wszystko u Ciebie obsypane kwieciem , kompozycje w donicach ciekawe
Masz wspaniałe miejsce do posiedzenia, odpoczynku na tarasie.

My teraz teraz już tylko myślimy o przetrwaniu zimy i kolejnym sezonie ogrodowym, piszesz, że jeszcze masz w miarę ciepło, ale w Bostonie pogoda czasem zaskakuje i dokuczliwego zimna też można się spodziewać? Widziałam zeszłoroczne zdjęcia z ogromną ilością śniegu! Dla wnuków dobra zabawa, ale ile odśnieżania!
Wiesz Jagódko, życzę Ci takiego dobrego sąsiedztwa jakie mam ja, nie tęskni się wtedy tak za ojczyzną i miejscami z przeszłości, trafiłam na miejsce pełne życzliwości i otwartości, czuję się "u siebie".
Dobrego dnia!

boguslawa_ma... 14:54, 08 gru 2013

Witam czy przygotowania do świąt widać już u ciebie?Pozdrawiam
yolka 16:01, 09 gru 2013

Dziękuje za odwiedziny. Jestem z rewizytą. Pozdrawiam serdecznie
Joku 20:17, 09 gru 2013

Ciekawi mnie czy ściągasz nasiona z Polski czy są to "miejscowe produkty". Pytanie może głupie, ale jakoś nie potrafię sobie wyobrazić klimatu jaki panuje w twojej okolicy. Ogród typowo polski, ale architektura zupełnie inna. Widać że kochasz kwiaty.
Dopiszę jeszcze że podziwiam ciebie za umiejętność zaaklimatyzowania się w "obcym świecie", bo ja nie potrafiłam.
Pozdrawiam serdecznie z polskiego Wybrzeża.
Bogdzia 20:49, 09 gru 2013

Dawno u Ciebie nie byłam ale i Ty rzadko bywasz na forum.No i zmieniłaś avatar wiec trudno Cię poznac. Przed swiętami pewnie myślisz o swietach w Polsce i o rodzinie która tu jest , szczególnie teraz o tym sie myśli .Pozdrówka serdeczne przesyłam.
jagoda99 20:36, 10 gru 2013

Wszystkim bardzo dziekuje za odwiedziny
Caly czas jestem na ogrodowisku odwiedzam Wasze strony podziwiam czytam co mi daje wiele radosci nie zawsze zostawiam slad bo i tak nikt do mnie nie zaglada bo i po co pewnie jestem nudna
Wasze ogrody sa piekne moglabym tak po nich spacerowac bez konca a to tu posiedze na lawce a tam na trawce wpadne do Hanusi cos dobrego przekasic wiersze poczytac a to do szefowej musowo sprawdzam czy Zbyszek ciagle czyta na swoim lezaczku moj ulubiony igielkowy u Gosi oczywiscie ciagle wpadam do Milkowa popatrzec na Irci piekny usmiech i jej ogrod Monteverde od ktorej sie mozna duzo nauczyc oczywiscie Sebek Zuzia musze wspomniec o Ani ogrodnik mimo woli z ktorej to boki zrywam ze smiechu i tak moglabym wyliczac w nieskonczonosc
Ciagle moim amerykanskim znajomym chwale sie jakie to moja Ogrodowiskowa rodzina ma piekne ogrody
pozdrawiam i sciskam wszystkich
Mala_Mi 07:46, 11 gru 2013

Jagódka, najwyższa pora poznać tę ogrodową rodzinkę na żywo
A jak chcesz by do ciebie częściej zaglądać, to napisz cokolwiek u tych do których zaglądasz..
Wątków dużo, i nie sposób wszędzie już przeczytać i coś napisać... dużo ogrodów , dużo ciekawych ludzi...a doba tylko 24 godziny. Serce by chciało w dużo miejsc tylko czas nie pozwala. Więc zagląda sie tam gdzie coś się nowego dzieje... pokaż co nowego u Ciebie.... jak domki amerykańskie przystrojone.. u nas jeszcze w tej materii jest dość ubogo, a zaraz przylecą ciekawi świata oglądać..
Buziam Jagódko .. i dzięki że czytasz co skrobię u siebie.. też mi się wydaje że nie mam co napisać i pokazać, a zawsze coś sie znajdzie.. chociaż ozdób światecznych nie robię, bo nie umiem.. ale dziś u siebie napiszę, że nowy karmnik działa.. i ptaki go na razie rozpracowują.. faktycznie, ptaszyska rozpoznały, że jest inny karmnik i podchodzą do niego z wielką ostrożnością.. Nic ciekawego, ale by wątek żył mus coś pisać To jak celebryci, nie ważne jak się o nich mówi, ważne by mówili czy pisali
Odznaczam wątek bo mi coś je wzięło