Busz jest taki że masakra już. W niektóre miejsca za nic już nie wejdę, a to dopiero początek sezonu. Niektóre róze mus przesadzić (tylko gdzie???), bo już się znalazły w takim cieniu że nie będą ładnie kwitły
Co do tej jaskrawej szałwii - chyba jest to odmiana Deep Blue, kupowana w dalekim 2014 roku, więc mogę coś mylić.
i bylinowa z dalszego planu, zawsze mnie ciekawią u innych pełne kadry rabat, a nie same zbliżenia, więc też pokazuję - może ktoś ciekawy chociaz na tym moim zdjęciu to jednak nie za wiele widać, hahaha, taki ze mnie fotograf
Wyciągaj ten aparat . Choć Twoje komórka robi całkiem niczego sobie zdjęcia. Dzięki .
Ja też mimo, że widzę ile jeszcze mam do zrobienia, a szczególnie jeśli chodzi o poprawę technicznych aspektów (podjazd, obrzeża itp) to i tak jestem zadowolona z ogrodu .
U mnie nie ma warunków do rozmnażania. Koty wszystko upolują .
Szałwia i graby - połączenie mistrzowskie! Również chwalę jakość zdjęć i może w końcu zmotywuję się żeby naładować baterię do nowego aparatu a nie z komórką latać
Ja myślę, że nie ma takiej opcji . M.in. dlatego, że rośliny rosną niestety jak chcą a nie jak powinny . Ja np. teraz się zastanawiam co zrobić z jedną kępą rozchodnika, która urosła jak wściekła i zagłuszyła mi rosnącą za nią hortkę...
Dzięki Agatko za pochwały .
W kwietniu to u mnie też nie było co oglądać, szczególnie z tyłu.
Ale Izka to ma taki ogród, że i w kwietniu dobrze wygląda.
Dzięki Kamiś. Twoja szałwia też zaraz wystartuje. U mnie różowa jasna jeszcze w pąkach.
O skorupie i przesadzaniu to już Toszka Ci napisała
Ta druga szałwia ma faktycznie ciut inny odcień - mnie się oba podobają.
Lipowej nie będę na razie ruszać - poczekam, ąż się rośliny zaczną gnieść i trzeba je będzie rozluźnić.
Mirrelko, te brzozy niestety to tylko na zdjęciach ładne. Duża część z nich jest sucha. Sąsiad wcale nie dba o ten lasek. Tylko białe pnie są ładne jak się za bardzo w górę na patrzy i w dół na sajgon w parterze - dlatego właśnie zamontowaliśmy panele ogrodzeniowe.
Jestem fanką szałwii .