Gabrysiu te pomarańcze zdecydowanie pasują do mojej elewacji... Ja myśle jak zamienić kolory w ogrodzie, Ty myślisz gdzie posadzić trawy
Bozuniu witaj
Mi na razie wymarzły tylko rozplenice i carex frosted curls sadzone pierwszej jesieni, po ktorej była mroźna i bezśnieżna zima 2011/2012. Mój ogród wtedy jeszcze niemal nie miał drzew, żywopłot grabowy był niski, nie było gabionów, więc mrozne wiatry szalały w ogrodzie, żadna inna trawa mi nie wymarzła. Nowe rozplenice oraz carexy przetrwały znakomicie poprzednią zime. Uważam jednka, że poniważ zimy są nieprzewidywalne trawy należy sadzić wiosną-póznym latem aby sie dobrze ukorzeniły przed zima.
Zimy nie przetrwała brązowa trawa vertigo ale ta nie wytrzymuje nawet lekkich przymrozkow.
O śliwkowym myślałam ale nie znalazlam odpowiedniego koloru na giełdzie.
Zaraz wpadnę z rewizytą w celu obejrzenia jing jang
Nom zwłaszcza, że drugi ogród zakładasz....
Córcia nie marudzi. Wreszcie docenia "wikt i opierunek"
Aaaaa to się wyjaśniła tajemnica zniknięcia garażu
Pozdrawiam Górny
W ostatnim czasie nastapiło przyspieszenie w zakopywaniu
Wyobraziłam sobie Twoje gabionowe stipy w kokardkach
Danusiu Ty chyba 6-tkę w Totka zakopałaś?
Tusiala teraz to się musisz uzbroić w ciepliwość ale wychodzę do pracy ciemno, wracam ciemno... Zatem zdjęcia tylko w weekendy...
Wnętrza znajdziesz w przeszlości i gdzieś jeszcze lae musisz doczytać Jest taki wątek na forum z wnętrzami
Nie uświadamiaj go!! Pod żadnym pozorem nie zabieraj go na zakupy ogrodnicze!!!
Ania muszę wiązać kokardki bo ciągle ktos na mnie urok rzuca, jak nie urok to sraczka...
Anitko gdy się robi żólto-brązowo w ogrodzie potrzebuję koloru w domu. Niebieski musi być soczysty
Ewo zawsze możesz biale zanieść na cmentarz a do domu kupic pomarańczowe
Za chwile będziemy wszystko przystrajać na czerwono.
Ja też
Ciesze się, że się ujawniłaś
bold text
Aganiu przeszklenia w domu od podlogi po dach i ogród zimowy to było kryterium wyboru projektu domu. Bez ogrodu i zieleni nie mogłabym żyć. Projekt ogrodu powstał w momencie wylania fundamentów
Gabrysiu a jest co wiazać po wiatrach? U mnie wczoraj meble po ogrodzie fruwaly....
Moniko ja bardzo lubię moje bambusy i będę je pokazywać
Posadź chociaż jednego graba do krzyżowania lub formowania w bonsai
Małgosiu na szczeście córka po skończeniu 18-tki zrewidowała swoje plany dot wyprowadzenia. Do czasu ukończena studiow mogę zbierać na kawalerkę
Do końca życia nie skończysz zmian.... Ja za tobą nie nadążam.
Nie rozumiem zmian na rabacie z trawami i różance odpuść sobie, zrobisz zmiane za dwa lata
Pomysł na poszerzenie rabaty przy szklarni świetny.
Aniu masz rację te kolory sa tak piękne, że aż nierealne. Tylko w parkach i lasach obserwuję takie wybarwienie a za płotem nigdy. Bogdzia ma to szczęscie, że dla pieknego ogrodu ma piękne tlo lasu. Zazdraszczam.
Danusiu my i tak rozpoznamy
Dzięki za pomysł ze źdżbłami. Ja kupuję sznurek , muszę dokupić grubszy aby je jeszcze ozdobnie omotać.
Na Boże Narodzenie zawiązuję czerwone kokardki z czerwonego sznurka
Tysiące na pewno..... Zwlaszcza że ciągle dosadzam. Dlatego piszę czasami, że kawalerkę córki zakopałam w ogrodzie....
Pozdrawiam i zparaszam w odwiedziny częściej
Irenko medium zwiąże dopiero gdy będą sniegi bo je wtedy wygniecie i rozpłaszczy. Na razie są piekne i sztywne. Little w ogóle nie związuje bo im nic nie szkodzi a giganteum zaraz po zżółknięciu będę wiązala bo są tak wielkie jak miskanty.