Zapowiadali deszcz ale na razie jest ładnie i nawet słoneczko świeci. Dziwny maja zapach faktycznie te berberysy taki ni to zapach ni to smrodek ale jeden pięknie pachnie u kogoś wachałam ale nie pamiętam który to był, zamiast zapachu cudnie sie przebarwiają ale ja bym je wolała zeby nie miały kolców. Miłego dnia Irenko.
Będzie fajne połączenie
U mnie też sucho i cały czas podlewam... kopałam doły pod rośliny i dokąd dokopałam, tam ani grama wilgoci.. koszmarnie sucho.. kolejny dzień podlewanie chodzi od świtu do nocy.. rachunek znów będzie zasługiwał na medal
Berberysy sa wspaniałe, a pachną tylko niektóre, te wielkie odmiany. Szmaragd np. pachnie bardzo delikatnie, a jak się przebarwia!
Gratulacje raz jeszcze z powodu takiego pracowitego Pana Domu. Wspaniałe to.
Lato w pełni nadal, jadę kończyć kanciki, no i podlewać
Susza panuje.
Dla mnie okropnie, nie mogę zdzierżyć tego zapachu, więc praca przy nich to dla mnie taki koszmarek, robi mi się niedobrze, może jakiś składnik tak działa
Ja uwielbiam zapach jałowców
U mnie też, ale lekko zachmurzone na pewno są odmiany pachnące, ja mam jakieś. Zwykłe , ale bordowe też się różnią czyli 2 gatunki...no i jakiś zielony mam, wywalałam go, a on ciągle odrasta, więc się podałam i tnę go w linię
Tak odwykłam od pracy w ogrodzie, że idzie mi chaotycznie, rzucam się na wszystko, w efekcie nic nie widzę' że coś zrobiłam
Taką mam nadzieję
Tych firletek od groma, dosłownie zielony dywan!
Masz pod górkę z tą suszą, ciężko kopać i te rachunki!,
U mnie w jednych miejscach wręcz mokro, w innych sucho jak ni wiem
Szmaragdy pachna, jalowce i sporo innych, ale chyba różnie reagujemy na zapachy...moj syn ma tak wyczulony węch, że az chyba cierpi
Jest sucho, ja też zmykam do robótki, idzie mi fatalnie, rzucam się na wszystko, mus jakiś plan wprowadzić
Pan domu dziękuje