Witaj Marzenko! Obejrzałam cały Twój wątek, bo bardzo spodobał mi się styl Twojego ogrodu. Niby nigdy nie lubiłam geometrii i takiego sposobu sadzenia, ale teraz widzę, że bardzo mnie ciągnie w tym kierunku U siebie mam bardziej klasycznie i duuuużo mniej, ale przymierzam się do pomocy kuzynce w zagospodarowaniu ogródka wokół nowoczesnego domu Trawki wyglądają super związane! Czy wszystkie przetrzymują w ten sposób zimę? Masz problemy z przemarzaniem jakieś trawy?
Ania muszę wiązać kokardki bo ciągle ktos na mnie urok rzuca, jak nie urok to sraczka...
Anitko gdy się robi żólto-brązowo w ogrodzie potrzebuję koloru w domu. Niebieski musi być soczysty
Ewo zawsze możesz biale zanieść na cmentarz a do domu kupic pomarańczowe
Za chwile będziemy wszystko przystrajać na czerwono.
Ja też
Ciesze się, że się ujawniłaś
bold text
Aganiu przeszklenia w domu od podlogi po dach i ogród zimowy to było kryterium wyboru projektu domu. Bez ogrodu i zieleni nie mogłabym żyć. Projekt ogrodu powstał w momencie wylania fundamentów
Gabrysiu a jest co wiazać po wiatrach? U mnie wczoraj meble po ogrodzie fruwaly....
Moniko ja bardzo lubię moje bambusy i będę je pokazywać
Posadź chociaż jednego graba do krzyżowania lub formowania w bonsai
Małgosiu na szczeście córka po skończeniu 18-tki zrewidowała swoje plany dot wyprowadzenia. Do czasu ukończena studiow mogę zbierać na kawalerkę