Ale ja nie o tym chciałam.... try zakopałaś kawalerkę, Małgosia koszule, ja dobre auto (ale nie pamiętam już jakie )... archeolodzy zdziwią sie za ileś lat ..
Zaraz wpadnę z rewizytą w celu obejrzenia jing jang
Nom zwłaszcza, że drugi ogród zakładasz....
Córcia nie marudzi. Wreszcie docenia "wikt i opierunek"
Aaaaa to się wyjaśniła tajemnica zniknięcia garażu
Pozdrawiam Górny
W ostatnim czasie nastapiło przyspieszenie w zakopywaniu
Wyobraziłam sobie Twoje gabionowe stipy w kokardkach
Danusiu Ty chyba 6-tkę w Totka zakopałaś?
Tusiala teraz to się musisz uzbroić w ciepliwość ale wychodzę do pracy ciemno, wracam ciemno... Zatem zdjęcia tylko w weekendy...
Wnętrza znajdziesz w przeszlości i gdzieś jeszcze lae musisz doczytać Jest taki wątek na forum z wnętrzami
Nie uświadamiaj go!! Pod żadnym pozorem nie zabieraj go na zakupy ogrodnicze!!!
Gabrysiu te pomarańcze zdecydowanie pasują do mojej elewacji... Ja myśle jak zamienić kolory w ogrodzie, Ty myślisz gdzie posadzić trawy
Bozuniu witaj
Mi na razie wymarzły tylko rozplenice i carex frosted curls sadzone pierwszej jesieni, po ktorej była mroźna i bezśnieżna zima 2011/2012. Mój ogród wtedy jeszcze niemal nie miał drzew, żywopłot grabowy był niski, nie było gabionów, więc mrozne wiatry szalały w ogrodzie, żadna inna trawa mi nie wymarzła. Nowe rozplenice oraz carexy przetrwały znakomicie poprzednią zime. Uważam jednka, że poniważ zimy są nieprzewidywalne trawy należy sadzić wiosną-póznym latem aby sie dobrze ukorzeniły przed zima.
Zimy nie przetrwała brązowa trawa vertigo ale ta nie wytrzymuje nawet lekkich przymrozkow.
O śliwkowym myślałam ale nie znalazlam odpowiedniego koloru na giełdzie.